Higuaín med tredje hat trick på to uker

Real Madrids Gonzalo Higuaín herjer foran mål for tiden.

SAGA NÆRMER SEG SLUTTEN: Etter en lang tid med spekulasjoner, kan det se ut til at Gonzalo Higuain endelig blir klar for Arsenal. (Foto: SERGIO PEREZ/Reuters)

Higuaín satte inn tre scoringer da Real Madrid knuste Betis 4-1 hjemme på Santiago Bernabéu i spansk 1. divisjon.

Det var ikke første gang han lekte seg med forsvarsspillerne i løpet av oktober. Higuaín har fått sjansen på topp i Karim Benzemas skadefravær, og argentineren har takket trener José Mourinho med seks scoringer på to kamper for den spanske hovedstadsklubben.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

For to uker siden ble han tremålsscorer i 4-0-seieren over Espanyol, mens argentineren også noterte seg for hat trick i VM-kvalifiseringskampen mot Chile. Lørdag fulgte han opp med tre nye mål.

Betis klarte å holde Real Madrid til 0-0 i første omgang, men det tok ikke lang tid av annen omgang før Higuain kunne juble for scoring. Han satte inn 1-0 i omgangens første minutt.

Kaka økte til 2-0 etter en snau times spill, men Jorge Molina reduserte for gjestene. Så punkterte Higuaín kampen for vertene. Først gjorde han 3-1 bare minuttet etter Betis' scoring, og tre minutter senere sikret han hattricket sitt da han la på til 4-1. (©NTB)