gunnarssonpost
gunnarssonpost

Gunnarsson: – Orker ikke å tenke mer på saken

Veigar Páll Gunnarsson er lei av all oppmerksomheten fra media.

Navnet til Veigar Páll Gunnarsson har dukket opp i media oftere enn vanlig den siste tiden. Først ble han kastet ut av det islandske landslaget for å ha brutt alkolholreglementet, så ble han anklaget for filming av gamletrener Jan Jönsson og den siste uken har det blitt skrevet mye om overgangen fra Stabæk til Vålerenga.

Nå har Gunnarsson fått nok:

– Jeg prøver å ikke tenke så mye på denne saken. Det har vært veldig mye styr rundt meg de siste tre ukene. Jeg orker ikke mer, så derfor tenker jeg ikke på dette her, sier Gunnarsson til TV 2 Sporten etter kampen mot Viking fredag kveld.

Vil ikke vite noe mer om saken
Bråket rundt overgangen fra Stabæk handler om at gamleklubben skal ha mottatt 4 millioner kroner fra Vålerenga i en opsjonsavtale for 16-åringen Herman Stengel som en del av Gunnarsson-salget slik at Stabæk skulle slippe å betale ekstra til franske Nancy.

Les også: RBK bød 5 mill for Gunnarsson - Stabæk solgte til VIF for én mill

– Jeg har egentlig ikke noen mening om saken, for det har ikke så mye med meg å gjøre - sånn personlig, liksom. Og egentlig så har jeg ikke så lyst til å vite hva som var avtalen mellom Stabæk og Vålerenga.

– Men visste du om denne opsjonsavtalen med Herman Stengel?

– Nei, jeg hadde ikke peiling.

– Vet ikke hvor mye jeg er verdt
Mot Viking fredag var Gunnarsson sentral i Vålerengas to første scoringer i det som til slutt ble en komfortabel 3-0-seier.

– Var du verdt én eller fem millioner i dag?

– Hehe, jeg vet ikke, jeg vet ikke. Jeg har hørt at jeg er en veldig dårlig fotballspiller og jeg har hørt at jeg er en veldig god fotballspiller, så jeg vet ikke hvor mye jeg er verdt.