Scarlett Johansson
Scarlett Johansson

Scarlett Johanssons hacker:
– Jeg er avhengig av å spionere på kjendiser

Men for denne mannen holder det ikke å kjøpe sladreblader.

En rekke stjerner har fått smarttelefonene sine hacket, og sensitiv informasjon stjålet, av en og samme mann.

Scarlett Johansson opplevde at private nakenbilder av henne som lå på telefonen hennes, ble lekket på internett av forbryteren.

Onsdag ble gjerningsmannen tatt, og det viste seg at det var den datakyndige 35 år gamle Christopher Chaney som sto bak.

Les også:– Mann arrestert etter Scarletts Johanssons nakenskandale

Han forsvarer seg med at hackingen ble en avhengighet, skriver People som viser et videointervju med Chaney på sine hjemmesider.

Penger var ikke motivet

– Det begynte som nysgjerrighet og så bare ballet det på seg. Jeg ble avhengig av å finne ut hva som foregikk bak lukkede dører med disse menneskene som man ser på kino hver dag. Jeg ble nesten lettet da politiet kom og konfiskerte datamaskinen min, for jeg visste ikke hvordan jeg skulle greie å stoppe, forklarte han til en lokal TV-stasjon i Florida.

Les også:FBI etterforsker Scarlett Johanssons nakenskandale

Han bedyrer at motivet for hackingen ikke var penger.

– Jeg lette ikke etter bilder eller emailer som jeg kunne selge, sa han.

Unnskyld!

Chaney skal ha hacket private datamaskiner og telefoner til over 50 berømtheter, blant dem Mila Kunis og Christina Aguilera, i tillegg til nevnte Johansson.

Les også:Nå er superstjernene skilt

I dag fremstår Chaney som en angrende synder.

– Jeg ber dypt om unnskyldning. Jeg vet at det jeg gjorde var en grov krenkelse av privatlivets fred, og dette er jo mennesker som har svært lite privatliv i utgangspunktet. Jeg ødela det lille de hadde, medgir han.

Chaney er tiltalt for 26 ulike tilfeller hacking, avlytting og identitetstyveri. Blir han funnet skyldig på alle punkter risikerer å bli idømt til hele 121 års fengsel.