GOD FØLELSE: Morten Olsen tror at Danmark har en god mulighet til å kvalifisere seg direkte til EM. (Foto: PATRICK HERTZOG/Afp)
GOD FØLELSE: Morten Olsen tror at Danmark har en god mulighet til å kvalifisere seg direkte til EM. (Foto: PATRICK HERTZOG/Afp)

Spillerne vil ha Morten Olsen med videre

Morten Olsen sa han skulle gi seg som dansk landslagssjef etter fotball-EM. Suksesstreneren åpner for å forlenge kontrakten. Han har spillerne 100 prosent bak seg.

Generalsekretæren i Danmarks fotballforbund, Jim Stjerne Hansen, spurte spillerne om hva de sier til å forlenge med Olsen.

– Vi vet ikke hvilke beslutninger som er tatt, men vi har snakket med Jim og han ville høre hva slags syn vi har på Mortens kandidatur. Om han hadde oppbacking ifra spillertroppen, og det har han 100 prosent, sier målvakten Thomas Sørensen til B.T.

Les også: Danmark til EM etter festforestilling i Parken

Morten Olsens kontrakt med Danmark går ut etter EM-sluttspillet neste sommer.

– Skulle Olsen fortsette så er jeg sikker på at spillerne vil bli tilfreds. Det er iallfall den meningen som er kommet til syne. Men noe mer har vi ikke å si i denne saken. Det er opp til de andre partene å finne en løsning, sier Sørensen.

Ifølge Jyllands-Posten har Jim Stjerne Hansen to kandidater til landslagsjobben. Den ene er Morten Olsen. Den andre skal være en trener fra utlandet. Ståle Solbakkens navn er tidligere nevnt som mulig dansk landslagssjef. Solbakken vraket Norge da han fikk jobben i Köln. (©NTB)