Bohinen (Foto: Stella Pictures)
Bohinen (Foto: Stella Pictures)

Nå er Lars Bohinen singel igjen

Bekrefter at forholdet med Lise Sollie er over.

Før sommeren ble det kjent at tidligere fotballproff Lars Bohinen hadde funnet lykken med Lise Sollie. Paret traff hverandre på treningssenteret Elixia, hvor Sollie jobber som personelig trenger.

Nå bekrefter Bohinen at forholdet er over.

Seher.no omtalte denne saken først torsdag.

Bekrefter

Bohinen bekrefter at forholdet med Sollie har tatt slutt etter få måneder.

– Det stemmer, skriver «Skal vi danse»-deltakeren i en tekstmelding til «God kveld Norge».

Lise Sollie bekrefter også at paret har gjort det slutt til VG Nett.

Les også: Lars Bohinen: – Aldersforskjellen er veldig positiv

Romantisk ferietur

I sommer møtte «God kveld Norge» det forelskede paret på ferie i solfylte Monaco

– Hun er pen da, og jeg er en ganske enkel fyr. Det holdt i første omgang. Så har jeg etter hvert lært at hun er både morsom og smart, fortalte Bohinen til «God kveld Norge».

Og aldersforskjellen på 12 år plaget hverken Bohinen eller Sollie. At de begge også har barn fra tidligere forhold mente de også kun var postitivt for forholdet.

42-år gamle Lars har to gutter på 12 og 15 år fra et tidligere ekteskap, mens Lise, som er ekskjæresten til Paris-Dakar-deltaker Pål Anders Ullevålseter, har en datter på 4 år.

Se reportasje fra Bohinen og Sollies romantiske ferietur her:

552850

– Positiv aldersforskjell

– Jeg synes det er veldig fint at det er en liten jente involvert, det har jeg drømt om lenge. Så slapp jeg de fire første årene med bleieskifte og kan gå rett inn på det som er gøy, sier han.

– Når man er forelsket så er det lett å bli blind, men når man kommer med masse erfaring så er det lettere å se gjennom de enkle tingene som man kan falle for.

– Aldersforskjellen er også veldig positiv, legger Lise til.

Les også: Hun er Lars Bohinens nye kjæreste

– Et godt utgangspunkt

Bohinen mente at alt lå til rette for at paret skulle fungere godt sammen, også etter at dagene som nyforelsket var over.

– Fremtiden er lys, og vi har det veldig fint sammen. Vi ler mye, og det er en viktig forutsetning for å kunne ha det fint i lengden når hverdagene kommer. Vi har ikke hatt så mye hverdag ennå. Det har vært sommer og sol, forelskelse og gøy. Så når hverdagen kommer er det et godt utgangspunkt, sa Bohinen.

Lars Bohinen er for tiden travelt opptatt med «Skal vi danse» hvor han tidvis har imponert sammen med dansepartner Alexandra Kakurina.

Les også: Lars Bohinen: – Det er langt utenfor min komfortsone