FORNØYD: Else Kåss Furuseth var storfornøyd etter endt premiere på hennes nye forestilling «Kondolerer»
FORNØYD: Else Kåss Furuseth var storfornøyd etter endt premiere på hennes nye forestilling «Kondolerer»

Else Kåss Furuseth har gått ned 15 kilo

Komikeren trener fire ganger i uken.

Else Kåss Furuseth forteller til Dagens Næringsliv at hun er den siste i «Torsdag Kveld fra Nydalen»-gjengen som er blitt bitt av treningsbasillen. Komikeren trener nå fire ganger i uken, og har gått ned 15 kilo i løpet av seks måneder.

Les også: Else Kåss Furuseth er singel igjen

Hun innrømmer at det ikke har vært lett, særlig i begynnelsen synes hun det var tøft.

Tok til tårene

Else Kåss Furuseth (Foto: Magnus Ross, © ps)
Else Kåss Furuseth (Foto: Magnus Ross, © ps)
– Jeg gråt da jeg gjorde planken første gang. Nå klarer jeg 25 sekunder. Det hadde aldri gått om det ikke hadde vært for min personlige trener Zandra Stenman. Å ha en god trener tror jeg er viktig for alle som ønsker å få resultater. Ja til ros, selv om man flytter seg babysteps, sier hun til avisen.

Hun skjønner at folk kan synes det virker råflott å anbefale personlig trener.

– Men for oss som i utgangspunktet ikke er gale etter trening, så er man nesten avhengig av å ha en støttekontakt. I hvert fall, jeg, sier hun.

På lørdag er planen å løpe KK-mila sammen med 3000 andre damer. Målet er jevn fart og en sluttid på under 60 minutter.

Stor suksess

Komikeren har forøvrig mer enn god helse å glede seg over. For tiden opplever hun stor suksess med stykket «Kondolerer» som hun har skrevet selv. Det er basert på Elses egne erfaringer med døden, både moren og broren hennes tok livet sitt.

Les også:Else Kåss Furuseth: – Plutselig var alt sort og grått

– Det er en forestilling om sorg. Døden, spesielt selvmord, er vanskelig å snakke om, og når det er sånn så får jeg veldig lyst til å si noe om det. Og nå, siden jeg er litt kjent, så kan jeg enten snakke om det i et ukeblad eller lage noe jeg har lyst til å se selv. Da kan jeg lage et komishow eller en forestilling, fortalte hun til «God Kveld Norge».

Komikeren forteller at hun er ferdig med sorgen.

Les også:Else Kåss Furuseth: – Familien liker alt jeg gjør

– Den har jeg taklet. Forestillingen handler mer om å dele det som skjer etter at noen dør. Det handler om å ville dele med andre, så jeg håper at denne forestillingen handler like mye om andre som om meg, sa Else.