Camilla Herrem fortvilet etter at Sverige slo Norge 12. desember 2010 under EM i Danmark og Norge. (Foto: Kallestad, Gorm/NTB scanpix)
Camilla Herrem fortvilet etter at Sverige slo Norge 12. desember 2010 under EM i Danmark og Norge. (Foto: Kallestad, Gorm/NTB scanpix)

Mer hodebry for Thorir Hergeirsson

En allerede stresset landslagssjef fikk enda mer å bekymre seg over da Camilla Herrem måtte ut med skade i onsdagens cupkamp mot Sola.

– Det er den høyre akilleshælen som plager meg, den samme som ble operert i fjor. Jeg er ikke helt sikker på hva som skjedde, men jeg fikk en smell like før pause og fant det mest fornuftig å se resten av kampen fra benken, sier vingen til Aftenbladet.no.

Les også: Landslagssjefen håper fortsatt på Lunde-Borgersen
Les også: Nora Mørk opereres igjen – VM ryker

Herrem noterte seg for 4 mål før hun hinket av banen.

– Jeg slet med hælsenen i fjor også, og håper det ikke er alvorlig. Nå skal jeg ta det helt rolig torsdag, så får vi se om jeg kan være aktuell til mesterligakampen mot Thüringen lørdag, sier hun.

Så er det store spørsmålet om VM vil være i fare for 24-åringen. Norge mangler allerede flere nøkkelspillere, og Hergeirsson håper derfor ikke at enda et navn føyes til skadelisten.

Fra tribunen kunne Herrem se sitt Byåsen sikre kvartfinaleplass med 34–24 seier over Sola. Andre lag som ble kvartfinaleklare i kveld var Larvik, Fredrikstad, Storhamar og overraskelseslaget Glassverket. Stabæk, Njård og Tertnes var klare fra før.

Les også: Landslagssjefen: – VM er kjørt for Stange