KLIKK DEG INN: Opptatt av mote? Behov for inspirasjon? Her er bloggene du bør sjekke ut.
KLIKK DEG INN: Opptatt av mote? Behov for inspirasjon? Her er bloggene du bør sjekke ut.

Disse bloggene bør du få med deg

Streetblogger, skoblogger og moteblogger; Her er bloggene som vil inspirere deg!

Er du usikker på hva du skal ha på deg? Er du ute etter noe nytt, men vet ikke hva du skal investere i? Eller vil du rett og slett få litt inspirasjon?

Det finnes mange motebloggere som vet hva du burde satse på og hva du kan gjøre for å style kule antrekk. Her er bloggerne du bør følge med på!

Finner du ikke din favorittblogg i saken? Eller vet du om en blogg vi bør sjekke ut? Tips oss i kommentarfeltet under!

Mystisk strandløve

www.oraclefox.blogspot.com

Mandy bor i Australia og blogger om strandlivet og karrieren. Hun er kunstner og blir inspirert av vakre omgivelser, venner, mannen og surfing. Her finner du fantastiske bilder tatt av Mandy selv og masse, masse inspirasjon.

Motegründer

www.stylebykling.nowmanifest.com

HAR EGET BLAD: Elin Kling har rukket å bli et stort moteforbilde i løpet av sine 28 år. (Foto: Uffe Ringblom/EPS, © Uffe Ringblom)
HAR EGET BLAD: Elin Kling har rukket å bli et stort moteforbilde i løpet av sine 28 år. (Foto: Uffe Ringblom/EPS, © Uffe Ringblom)
Elin Kling er Skandinavias største blogger. Denne jenta har utrettet mye i løpet av sine 28 år! Hun har blitt et kjent stilikon innenfor moteverden, og har laget sitt eget motemagasin «Styleby». På bloggen sin poster hun sine daglige antrekk, samt bilder fra motekolleksjoner og festene du skulle ønske du var på...

Alt for skofetisjister

www.seaofshoes.com

Dette er en blogg alle skoelskere burde hylle. Jenta bak bloggen heter Jane Aldridge og gjennom sin forkjærlighet for vintage og sko gir hun deg tips og guider deg til en litt annerledes stil.

Kreativ streetblogger

www.5inchandup.blogspot.com

Sandra er en streetblogger fra Finland som studerer mote og design i London. På denne bloggen finner du fotografier tatt av henne selv, omgivelsene rundt og hennes daglige antrekk. Sandra er utrolig kreativ og gir deg masse daglig inspirasjon.

Svensk stilikon

www.lisaplace.devote.se

Lisa Olsson er en svensk modell som poster egne bilder nesten hver dag. Hun er bare 17 år gammel, men har allerede utviklet sin egen stil. På bloggen får du se bilder av hennes antrekk, venner, trender og inspirerende collager.

POPULÆR: Rumi Neely har en av de mest leste motebloggene. (Foto: Mehdi Taamallah, © MT)
POPULÆR: Rumi Neely har en av de mest leste motebloggene. (Foto: Mehdi Taamallah, © MT)

Inspirerende superblogger

www.fashiontoast.com

Rumi Neely er en moteblogger og modell bosatt i Los Angeles. Drømmejobben er innenfor styling, og det kan du se ved å lese blogginnleggene. Hun har en fantastisk og overbevisende stil, og gir deg daglig inspirasjon om hva du kan gjøre med dine antrekk.

Mote som kunst

www.vanillascented.freshnet.se

Jenta som driver denne bloggen jobber deltid på Acne i Oslo og studerer ved siden av. Hun heter Maria Van Nguyen og er lidenskapelig opptatt av mote. Følg med på denne bloggen for tips, catwalk og antrekk.

Stilig på studentbudsjett

www.fashionberry.no

Fashionberry blir skrevet av en norsk student. Hun var anonym og ukjent inntil i fjor da hun ble nominert og finalist i «Vixen Blog Awards». Karoline bor i Trondheim og lever på budsjett, men skriver om de mest fantastiske trender og viser deg de siste moteseriene.

LES OGSÅ: Moteblogg i TV 2: Følg vårt moteliv