boasson web01
boasson web01

Utfordringen: Golden vs Boasson Hagen

Johan har utfordret sykkelesset Edvald Boasson Hagen i sykling. Hvem vinner?

I "Utfordringen" har Johan og Henrik tatt på seg en helt spesiell oppgave, de skal nemlig forsøke å slå noen av våre største idrettshelter i deres egne idrettsgrener. Heldigvis har Johan og Henrik selv fått lagt premissene for konkurransen, noe som vil gjøre det vanskeligere for idrettsheltene og lettere for våre gutter.

Les også: Overlegen Oen

I første runde av utfordringen ble johan utklasset i bassenget av en stripset Alexander Dale Oen, og det gikk ikke akkurat bedre da Henrik skulle møte OL-mester Olaf Tufte i roing. Selv om Tufte ble utstyrt med en gammel trepram, ble handikappet størst for Henrik som slet med å holde seg over vannet i Tuftes konkurranserobåt.

Les også: Henrik møter Tufte

Denne gangen får Johan en ny sjanse når han møter syklist Edvald Boasson Hagen til sykkelduell. Boasson Hagen er norgesmester i tempo og vant den sjette og lengste etappen i årets Tour de France. Nå er det altså duell med vår egen sykkelspesialist Johan Golden som står for tur. For å gjøre duellen jevnere har Johan blitt utstyrt med det aller beste sykkelutstyret mens Boasson Hagen må komme seg gjennom den 800 meter lange løypa ved hjelp av sykkelutstyr som er veldig ulikt det han normalt bruker.

Henrik og Johan har gått på hver sitt nederlag. Kan Johan sikre guttas første seier i sykling mot en syklist i verdenseliten? Stem nedenfor!


Se Golden Goal torsdager klokken 23:00 på TV2 Zebra og fredager klokken 23:20 på TV 2.

Les alt om «Golden Goal» her!

Har du noe du ønsker deg? Klikk her.

Vil du se andre ønskerepriser? Klikk her.