Omarosa (Foto: AbacaUsa, © ep)
Omarosa (Foto: AbacaUsa, © ep)

Broren til «The Apprentice»-stjernen Omarosa skutt og drept

– Dette er en svært vanskelig tid.

Frittalende Omarosa Manigault-Stallworth er en av de mest kjente deltagerne fra Donald Trumps realityserie «The Apprentice». Hun har vært med to ganger, blant annet i «Celebrity Apprentice», hvor hun kjempet mot (og kranglet med) talkshowverten Pierce Morgan.

Men nå er det en annen og svært tragisk grunn for at navnet hennes igjen har dukket opp i mediene. Natt til mandag ble broren hennes skutt og drept i sitt hjem.

Sjalusidrama

Ifølge politiet lå Jack Manigault og sov hjemme sammen med kjæresten, da hennes ekskjæreste brøt seg inn i huset og gikk inn på soverommet hvor han avfyrte flere skudd.

Manigault forsøkte å flykte fra rommet, men kollapset på gulvet med et skuddsår i hodet, melder E! online. Den angivelige gjerningsmannen, 22 år gamle Marco Cardenas, ble arrestert kort tid etterpå.

Omarosa talsperson har sendt ut en pressemelding i kjølvannet av det brutale drapet.

I sorg

– Vi kan bekrefte at det for tiden pågår en etterforskning av dødsfallet til Omarosas bror Jack Manigault Jr. Omarosa elsket sin bror til tross for at han har vært i klammeri med loven tidligere. Nylig ble han frelst, og de to snakket om å skrive en bok om deres unike vei til religiøs tro, stod det i meldingen.

– Dette er en svært vanskelig tid for Omarosa og hennes familie. Hun ber om at media respekterer privatlivets fred, særlig av hensyn til brorens fire barn og resten av familien i denne vonde perioden, het det videre.