TOMMELEN NED? Vi tester utelivet i Hollywood.  (Foto: Carlos Reyes Serrano)
TOMMELEN NED? Vi tester utelivet i Hollywood. (Foto: Carlos Reyes Serrano)

Vi tester utelivet i Hollywood

Kø, halvnakne dansere, sjekking og pizza. Lever utelivet i Hollywood opp til sitt rykte?

Glamour, drapert silke fra tak til gulv, pene mennesker, rød løper og limousiner på rekke og rad, var mine tanker om eksklusive klubber i Los Angeles. Vel, det var før jeg ankom det populære utestedet «Playhouse». Vi testet utelivet i Hollywood.

Køkultur

Det første som møter meg da jeg ankommer utestedet «Playhouse» i Los Angeles er to forskjellige køer og et stykk forvirret meg som trodde vi hadde ankommet en kino fremfor en hot klubb. Jeg stiller meg i den bakerste køen sammen med mine to kompiser. Men det tar ikke mer enn et par minutter før vi blir hentet vekk fra de andre menneskene, som blir stående igjen ute i kulden.

LES OGSÅ: Vi har prøvd heksenegler

Vi blir ført rett til inngangen. Og noe sier meg at jeg kan takke sminken, kjolen og kanskje meg selv generelt for at vi slapp unna køen. Min første positive opplevelse for kvelden! Dessverre slapp jeg ikke like lett unna de 120 kronene i «cover charge» jeg måtte betale for å komme inn.

Halvnakne dansere

Mitt første stoppested for kvelden ble baren, hvor jeg bestilte et glass vin til rundt femtilappen. En ganske grei pris å betale på et såpass kjent utested, selv om hvitvinen smakte som et dårlig forsøk...

LES OGSÅ: Slik vil Adidas se deg til våren

Det var ikke den gledespredende musikken og det overfylte lille utestedet som sjokkerte meg mest da jeg kikket rundt. Men heller de halvnakne danserne som prydet veggen som overivrig dekorasjon.

NEI TAKK: Det var mange menn som prøvde seg, noe jeg bare synes var meget morsomt!
NEI TAKK: Det var mange menn som prøvde seg, noe jeg bare synes var meget morsomt!

– Er du sikker på at du ikke er singel?

Når du går på byen i Los Angeles, må du regne med å bli lagt merke til av det motsatte kjønn. Da gjelder det å allerede på forhånd vite hva du skal si og hva du vil, hvis ikke kan det hende de ikke kjøper unnskyldningen din.

For da jeg fortalte at jeg hadde en kjæreste hjemme i Norge, nikket han forsiktig. Men jeg manglet tydeligvis troverdighet i forklaringen min, fordi han pirket meg på ryggen og sa:

– Er du sikker på at du ikke er singel? Vi har gått helt fra andre siden av rommet for å snakke med deg.

– Vel, det var jo hyggelig, men det forandrer ikke sivilstatusen min, svarte jeg.

FULLPAKKET: Selv om utestedet var lite, fikk det plass til overraskende mange mennesker.  (Foto: Martine Onstad)
FULLPAKKET: Selv om utestedet var lite, fikk det plass til overraskende mange mennesker. (Foto: Martine Onstad)

Kveldens høydepunkt

Jeg kan fint oppsummere utelivet på «Playhouse» med at det er omtrent like kult som en vanlig bytur i Norge. Men jeg vil heller avslutte med å anbefale pizzaen ved siden av. Den var verdt hele byturen.