Tine vinner
Tine vinner

Chatten hyller Tine

Mener hun er offer for mobbing i huset

Etter en knallhard uke hvor deltakeren har måttet nominere hverandre ansikt til ansikt, får Tine nok og går inn på skrifterommet og forteller at hun vurderer å trekke seg. Hun har nettopp blitt nominert av hele seks av de andre deltakerne, og bestemmer seg for at det nå er nok.

– Jeg vil trekke med fra «Big Brother» er hennes klare beskjed.

Se Tine i skrifterommet her:

557751 drkjgtkd

Massiv sympati på chatten

Men selv om BB-deltakerne vil ha Tine ut av huset, får hun massiv støtte på chatten hvor det er mange som mener at hun rett og slett blir mobbet av de andre.

Og at fansen til Tine er trofaste er noe de har bevist gang på gang. De har nemlig reddet henne igjennom hele seks nominasjoner.

Her er noen av støtteerklæringene fra chatten:

– Syntes det er ille at alle i huset skal gå imot Tine på denne måten. Stå på Tine, du er ei fantastisk jente som tørr å være deg selv

– Synes Tine burde få en immunitet sånn at hun også kan slappe av og senke skuldrene på en live stendig!.

– Tine er 100 % ærlig fr. littletåa til ytterste hårstrå, Tine er ein vinnar!

... men enkelte tror det bare er et spill

Men selv om flesteparten på chatten er positive til Oslo-jenta, så er det enkelte som ikke er like begeistret. Etter at Tine truet med å trekke seg, er det chattere som mener at hun kun spiller et spill og at hun jakter på sympati.

Dette sier skeptikerne på chatten:

– Tine spiller ett spill. Det er noe alle må få med seg....

– Tine spiller et spill og gråter for sympati.

Men med mindre Tine bestemmer seg for å forlate huset, så må vi vente helt til søndag for å få svar på om seerne vil redde BB-deltakeren fra hennes syvende nominasjon. Ifølge de på chatten er i hvert fall sjansene store.

Les også:BB-Roberto: – Kan jeg få en klem, selv om jeg ikke fortjener den?