Tine vinner
Tine vinner

Tror Tine vinner «Big Brother»

Lena Charlotte er ikke i tvil om hvem som er favoritt.

Etter seks uker i «Big Brother»-huset, har Tine overlevd til sammen seks nominasjoner. De andre deltakerne begynner å se på Tine som en sterk konkurrent og tror hun vil nå langt i konkurransen. De tolker at hun har mye støtte utenfor huset.

Les også: Seerne ikke i tvil: Tine er ærligst i «Big Brother»-huset

Klar tale fra seerne

Tine har hele tiden fått massiv støtte fra både seerne og på «Big Brother»-chatten. Mye på grunn av at folk oppfatter henne som ærlig og åpen om sin bakgrunn. Tine har helt fra starten av oppholdet vært åpen ovenfor de andre deltakerne, noe som seerne ser ut til å sette stor pris på, og derfor trykket henne til sitt hjerte. Dette gjør at de andre ikke ønsker å bli nominert sammen med Tine ved neste utstemming.

– Det eneste vi har fått en klar bekreftelse på er at Tine er en veldig sterk deltaker med mye støtte på utsiden, sier Lena Charlotte, og legger til:

– Jeg er sikker på at hun kommer til finalen og vinner hele greia.

Les også: Chatten støtter Big Brother-Tine

Sterke personligheter

Caroline tror hun hadde tapt mot Tine hvis de to hadde blitt nominert sammen, men synes allikevel det er rart at alle de sterke personlighetene har røket ut.

– Står jeg sammen med Tine, tror jeg at jeg ryker, sier Caroline.

– Men jeg tenker også at Tine plutselig kan bli nominert med en enda sterkere enn henne, og da er det mulig hun ryker, sier hun, men legger til at hun synes det er rart at alle som har røket ut så langt har hatt sterke personligheter.

– Jeg har blitt overrasket hver gang jeg, sier hun.

Andreas som også har vært nominert to ganger tidligere, føler det samme. Men han hevder at de er umulig for de aom sitter inne i BB-huset å vite hva seerne på utsiden tenker.

– Det er helt umulig for oss å si hvem som er sterkest her inne, sier han.

Les også: BB-Tine takker seerne

Mest ærlig

Tine har tidligere blitt kåret til «Big Brothers» ærligste deltaker. Nesten 30 prosent mener at hun er den mest ærlige i huset.

– Det er veldig viktig for meg å være ærlig. Det er mye av personligheten min, og jeg mener man kommer lenger med ærlighet, sa en veldig glad Tine når hun får beskjeden av programleder Sarah Natasha Melbye.

Les også: – Tine tar nomineringen veldig personlig

557530