PÅ FLYTTEFOT: Carlos Tevez. (Foto: STRINGER AFGHANISTAN ADMIN/Reuters)
PÅ FLYTTEFOT: Carlos Tevez. (Foto: STRINGER AFGHANISTAN ADMIN/Reuters)
Premier League

Corinthians: – Vi er her for å kjøpe Tevez

Carlos Tevez kan få avklart sin fotballfremtid i løpet av de neste 24 timene.

Manchester City suspenderte Tevez i to uker og startet en intern undersøkelse etter at spisstjernen nektet å gå på banen i Mesterliga-kampen mot Bayern München for to uker siden.

LES OGSÅ: Manchester City ønsker van Persie som erstatter for Tevez

Ifølge The Daily Mirror er Citys undersøkelser nå avsluttet. Tevez flyr tilbake til Manchester fra Argentina i løpet av tirsdagens og får i løpet av de neste 24 timene svaret på sin skjebne i City.

Samtidig har imidlertid også en annen delegasjon landet i England.

Har landet i Manchester
Britiske aviser skriver at brasilianske Corinthians’ sportssjef, den tidligere Arsenal-spilleren Edu, er på plass i Manchester for å forsøke å kjøpe løs Tevez.

– Vi er her for å starte innledende samtaler og for å se hvordan situasjonen til Tevez er i klubben. Vi får se om vi lykkes å komme til enighet, sier Edu til journalister på flyplassen i Manchester.

– Deretter skal jeg reise tilbake til Brasil og snakke med klubbpresidenten for å se hva vi kan gjøre videre. Det blir en del ting som vi må se nøye gjennom her. Men Tevez er veldig berømt i Brasil, alle elsker ham og fansen vil ha ham til klubben vår, fortsetter Edu.

Kan du skape et vinnerlag? Premier League-manager er tilbake
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

FERDIG I CITY: Carlos Tevez' dager i Manchester City er talte, ifølge manager Roberto Mancini. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
FERDIG I CITY: Carlos Tevez' dager i Manchester City er talte, ifølge manager Roberto Mancini. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Milan og Real Madrid inne i bildet
Corinthians forsøkte å kjøpe Tevez i sommer, men Manchester City avviste budet som var på om lag 400 millioner kroner.

Ifølge The Daily Mirror er den prislappen nå blitt halvert – noe som har ført til at AC Milan og Real Madrid også viser interesse for å kjøpe Tevez.

Juventus er også blant klubbene som er blitt koblet til Tevez den siste tiden.