BB Roberto Tine
BB Roberto Tine

«Big Brother»-Roberto: – Jeg føler meg sviktet av Tine

Robertos svært følelsesmessige oppgjør med Tine.

I denne uken må deltakerne nominere en person hver dag til og med torsdag i fellesskap. De kan ikke gjemme seg i skrifterommet når de forteller hvem som fortjener å forlate «Big Brother»-huset. Roberto hadde en dirrende stemme og virket som han nesten var på gråten da han for første gang valgte å nominere Tine. Tine har fått hard medfart i serien og vært nominert hver uke. Men Roberto har støttet henne frem til nå:

– Tar meg for gitt

– Dette er veldig vanskelig og desverre blir det Tine denne gangen. Jeg har aldri nominert deg før. Men jeg føler du svikter meg. Jeg har alltid ville ha deg i huset, og det er ikke mange som vil det. Men du passer ikke på meg lenger. Du tar meg for gitt, sier Roberto med skjelvende stemme mens han ser direkte på Tine.

Man ser at Tine blir svært opprørt over angrepet fra sin venn der inne. Det kommer som en stor overraskelse.

Les også: BB-Tine nominert for femte gang

– Aldri sammen med meg lenger

Roberto fortsetter:

– Jeg har sagt til deg: «Er du sint på meg? Er du irritert på meg?». For du er aldri sammen med meg lenger. Jeg føler du passer mer på de som ikke liker deg enn de som støtter deg, sier han og Tine prøver å få inn et par ord. Men Roberto fortsetter videre:

– Jeg føler at når jeg snakker med deg så er det bare ja og nei. Du er for opptatt med de andre, sier Roberto og gjentar sitt hovedbudskap.

– Jeg har støttet deg siden dag en og føler meg sviktet fordi du tar meg for gitt, sier Roberto.

Les også: BB-Roberto hoppet far fly med høydeskrekk

Tine enig

– Jeg er helt enig i det du sier, svarer Tine til Roberto.

Begrunnelsen hennes er enkel:

– Jeg har vært litt lost i min egen verden forrige uke. Jeg måtte rett og slett finne min egen styrke til å klare oppdraget. Det var ikke meg for fem flate øre, sier Tine om slankeprosessen de var i gjennom forrige uke.

Til tross for den overraskende nominasjonen fra Roberto var det ikke Tine som fikk flest stemmer. Silje endte opp med fem stemmer på mandag, og er altså den første, av totalt fire, som er nominert.

Les også: «Big Brother»-Roberto føler at han er tatt i løgn