INGEN KONKURENT: Anna Anka sa rett før danseduellen at hun ikke så på Rune Larsen som en konkurrent.
INGEN KONKURENT: Anna Anka sa rett før danseduellen at hun ikke så på Rune Larsen som en konkurrent.

Anna Anka: – Jeg blir såret av beskyldningene

Mener enkelte av konkurrentene er feige.

Tidligere denne måneden ble det kjent at flere av årets «Skal vi danse»-deltakere raste mot det de mente var forskjellsbehandling av Anna Anka.

Ifølge Se og Hør, reagerer flere av dansekonkurrentene på at Anka bor i en fasjonabel suite på Hotel Continental, og får dekket alle utgifter.

Til «God kveld Norge» innrømmer Anka at beskyldningene går inn på henne.

– Såret

– Jeg har blitt konfrontert med at det er folk her i «Skal vi danse» som har sagt dette om forskjellsbehandlingen. Og det er det jeg synes er trist. Det var nettopp det som dro meg ned forrige lørdag og gjorde meg nervøs. Jeg blir såret av det, sier Anka og legger til:

– Man gjør bare ikke slik. Jeg skulle aldri kunne gjort dette mot noen av de andre deltakerne.

Anka danset sitt hittil svakeste dans i «Skal vi danse» forrige lørdag, og ble belønnet med fire poeng fra hver av dommerne for sin cha cha cha.

– Dette var fullstendig katastrofe. Jeg er overrasket over at vi i det hele tatt fikk fire poeng, for det var ikke fortjent til den jævla dansen, sa hun til TV 2 etter dansen.

Les også: TV 2 slår tilbake mot «Skal vi danse»-ryktene

– Feigt

Anka reagerer også kraftig på at flere av de andre deltakerne sammenligner sine egne kontrakter med hennes.

– Det er en konkurranse og vi har alle de samme forutsetningene. Alle har skrevet under på en kontrakt og er man ikke fornøyd med sin egen kontrakt, så skal man ikke komme i etterkant å klage på det. Jeg synes det var veldig feigt av dem, sier en oppgitt Anka.

Les også: Anna Anka: – Jeg blir glad om jeg ryker ut

– Holdes internt

Pressekontakt for «Skal vi danse», Unn-Grethe Berge har ikke merket misnøye blant deltakerne.

– Vi som jobber tett på «Skal vi danse»- deltakerne kan melde om en fin stemning på dansefabrikken der deltakerne trener. Oppstår det ting underveis angående deltakerne tar vi ting opp der og da. Vi snakker med Anna og de andre deltakerne hver dag om det som berører dem, og har en fin dialog, sier Berge.

Hun forteller likevel at hun har hatt en dialog med Anka angående beskyldningene.

– Som sagt snakker vi med deltakerne om alt. Jeg har såklart snakket med Anna om denne saken. Hva vi snakket om forblir internt, sier hun.

Les også: Anna Anka ofret sønnens fødselsdag for «Skal vi danse»

Avkreftet

TV 2 har tidligere avkreftet at Anka får spesialbehandling, og understreket samtidig at alle deltakerne har signert den samme kontrakten.

– TV 2 kan ikke kommentere hva slags kontrakter vi har med ansatte og deltakere, da dette er konfidensielt. Men jeg kan berolige med at alle som deltar i «Skal vi danse» har signert den samme kontrakten, har Berge uttalt tidligere til «God kveld Norge».

Les også: Anna Anka: – De andre klager for mye