curling02
curling02

Utfordringen: Golden vs Ulsrud

Johan har utfordret curlinglandslagets skip Thomas Ulsrud i curling. Hvem vinner?

I "Utfordringen" har Johan og Henrik tatt på seg en helt spesiell oppgave, de skal nemlig forsøke å slå noen av våre største idrettshelter i deres egne idrettsgrener. Heldigvis har Johan og Henrik selv fått lagt premissene for konkurransen, noe som vil gjøre det vanskeligere for idrettsheltene og lettere for våre gutter.

Les også: Overlegen Oen

I første runde av utfordringen ble johan utklasset i bassenget av en stripset Alexander Dale Oen, og det gikk ikke akkurat bedre da Henrik skulle møte OL-mester Olaf Tufte i roing. Selv om Tufte ble utstyrt med en gammel trepram, ble handikappet størst for Henrik som slet med å holde seg over vannet i Tuftes konkurranserobåt.

Les også: Henrik møter Tufte

I tredje runde tok Johan en knusende seier over Edvald Boasson Hagen i sykkelduellen og sikret med det sin første seier. Johan håper han skal fortsette den gode trenden og har utfordret curlinglandslagets skip Thomas Ulsrud til curlingkamp. For å gjøre kampen jevnere har Johan vært på kjøkkenet for å finne inspirasjon. Landslagsskipen må nemlig bytte ut curlingsteinene med diverse kjøkkenutstyr som er håndplukket av Johan.

Les også: Johan knuste sykkelstjernen

Kan Johan ta sin andre strake seier i curling mot en av verdens beste skip? Stem nedenfor!

Se Golden Goal torsdager klokken 23:00 på TV2 Zebra og fredager klokken 23:20 på TV 2.

Les alt om «Golden Goal» her!

Har du noe du ønsker deg? Klikk her.

Vil du se andre ønskerepriser? Klikk her.