Synger for ilden.jpg1
Synger for ilden.jpg1

Full brannutrykning til «Big Brother»-huset i natt

Crewet overrasket av brannvesen og politi.

Like etter kl. 06.00 mandag morgen rykket politi -og brannvesen inn i «Big Brother»-huset. Brannvesenet hadde fått meldinger om røykutvikling i BB-huset og kom for å sjekke om det var tilløp til brann i huset.

Ansatte i bygget ble overrasket da store menger brannmenn og politifolk dukket opp i kontrollrommet der sendingen styres fra. Det skal ha vært en brannbil og flere politibiler tilstedet.

Les også: BB-Tine bitt til blods av slange

Røykutvikling i bakgården

– Jeg fikk en samtale kl. 06.10 i dag tidlig hvor brannvesenet hadde fått inn meldinger om røykutvikling fra «Big Brother»-huset, sier produsent for «Big Brother» Kim Orerød

– De troppet opp i kontrollrommet og ville sjekke om det var tilløp til brann inne i huset, men konkluderte raskt at alt var under kontroll da vi fikk forklart de situasjonen, sier han.

Grunnen til at bekymringsmeldingen kom var fordi det hadde blitt observert røyk fra område. Deltakerne har denne uken fått i oppdrag å holde liv i en flamme frem til torsdag. Andreas P hadde lagt en våt trestuppe nær ilden i et forsøk på å tørke den. Dette førte til at røyken fra bålet ekshalerte og den kunne sees fra lang avstand.

Brannvesenet var tydelig stresset og ville på et tidspunkt rykke inn i deltakerbunkersen for å sjekke situasjonen. «Big Brother» fikk imidlertid raskt roet ned situasjonen og overbevist politi -og brannvesen at alt var under kontroll. De skjønte raskt at «Big Brother» hadde full kontroll og alt var under oppsyn.

Les også: Blodet fosser på «Big Brother»-kjøkkenet!

Sikkerheten på plass

– Vi har brannslokningsapparat ute i oppdragsgården der deltakerne passer på ilden. samtidig som vi har et crew på jobb hele døgnet som konstant overvåker situasjonen. Dette ble politiet -og brannvesenet raskt klar over, og så derfor ingen grunn til å gå inn i selve BB-huset. Vi hadde alt under kontroll, sier han.

Deltakerne skal frem til torsdag denne uken, holde liv i en flamme ute i oppdragsgården. De har delt seg selv inn i grupper og veksler på å hode vakt. Dette betyr lite søvn og nattvakter på allerede slitne deltakere.

Les også: Slanket seg til full «Big Brother»-fest