Når Robert Himler tar med seg moren på tur i sin Lamborghini Gallardo med twin turbo og 1250 hk rett på hjula, så er det ikke rart at det hyles fra passasjersetet.
Når Robert Himler tar med seg moren på tur i sin Lamborghini Gallardo med twin turbo og 1250 hk rett på hjula, så er det ikke rart at det hyles fra passasjersetet.

Lamborghini Gallardo: Her skremmer han vettet av mor

Robert Himlers helville Gallardo Twin-Turbo gjør mor hysterisk. SE VIDEO!

For de av dere som ikke kjenner til navnet Robert Himler, kan jeg bare si: Vent og se! Dette er en usedvanlig driftig 20-åring. “Gutten”, et selvlært datageni, som nylig har tatt en Bachelor-grad i Web-design, vil enda lengre opp og fram i forretningslivet.

Foruten skolegangen har denne gründeren drevet business siden han var 9 år gammel, og han står i dag bak 8 web-sider med Razzi som det mest kjente.

Dessuten har han en stadig økende fan-skare på Youtube. Han er nemlig lidenskapelig opptatt av Lamborghini Gallardo og poster videoer av bilene sine der.

Les om Hilmers vei til suksess her:

Drømmegarasje

Selv om han kun er 20 år har han hatt flere råtasser de fleste bare kan drømme om. Eller hva sier du om Subaru Impreza WRX STi, to Mistubishi Lancer EVO VIII, BMW M3 (E46), Hummer H2 og ikke mindre enn tre Lamborghini Gallardo.

I dag er han eier av BMW M3 (E90), Porsche Cayenne Turbo, Audi R8 og den fjerde i rekken av Lamborghini Gallardo. Kanskje det var web-designer en skulle blitt?

SE VIDEO: Denne gamle Volvo-en er på BMW-jakt!

1.250 hk på racing-fuel

Underground Racing er navnet på de som har fått æren av å bygge om Gallardoen til Himler. Bilen har nå twin-turbo og leverer hysteriske 1.250 hjulhester på racing-fuel. På vanlig bensin (93 oktan) leverer den “kun” 950...

Se video av når han skremmer vannet av sin egen mor her:

http://www.youtube.com/watch?v=nw-fgKuoiPA&feature=relmfu

Denne videoen viser byggebilder samt en liten kjøretur utført av Underground Racing:

http://www.youtube.com/watch?v=71Xswjvfhh8&feature=relmfu

SE VIDEO: Dette er bil-porno av ypperste klasse!