Savner Amir.jpg1
Savner Amir.jpg1

BB-Andreas P: – Jeg tenker på han hver eneste dag

Savnet er stort etter enkelte av deltakerne.

Søndag kveld var det David som måtte forlate huset. Han ble nominert blant de fire som hadde gått ned minst i vekt i løpet av forrige ukes oppdrag. Nå har til sammen ni deltakere måtte forlate huset. Andreas P, Siv Anita og Roberto snakker om hvem de savner mest.

Les også: Sjokkert over «Big Brother»-tap

Tenker på han hver dag

Andreas P savner fremdeles den glade trønderkameraten Amir som tidlig måtte forlate «Big Brother»-huset. Selv om de ikke fikk så mye tid sammen i huset, fikk de to veldig god kontakt.

– Jeg har kjent han en uke, allikevel går jeg og tenker på han, og savner han hver eneste dag, sier Andreas P.

– Hver dag tenker jeg på han, det er ganske sykt.

Se Amirs hilsen til «Big Brother»-huset

Verdig vinner

Roberto er enig, men legger ikke skjul på at han savner Andreas M som trakk seg tidligere denne uken mer enn han savner Amir.

– Jeg synes han var en kjempefin fyr, men jeg tenker ikke så mye på han. Men jeg synes han helt klart var en verdig vinner, som antakeligvis hadde stukket av med seieren, sier Roberto og legger til:

– Men jeg ble bedre kjent med Andreas M og Kristoffer, og føler at jeg fikk en god relasjon med begge de to.

Les også: Andreas M. redd for å bli stemplet som pysete

Av de andre som har røket ut savner Roberto også Sunna, og han innrømmer at han kommer til å savne den glade energibunten David.

– Jeg kommer også til å savne David, sier han.

– På en merkelig måte kommer jeg nok til å savne han jeg også. Men av dem som var nominert denne gangen, er jeg glad for at det var han som måtte dra, sier Siv Anita.

Les også: BB-Roberto hoppet fra fly med høydeskrekk

Til sammen har ni deltakere forlatt «Big Brother»-huset. Tidligere denne uken valgte Andreas M å trekke seg fra konkurransen fordi han har hatt problemer med søvn og savner kjæresten og familien. Ikke et øye var tørt da han forlot huset.

Tårevått farvel

– Jeg er så glad for å ha fått være sammen med en gjeng som dere, men jeg klarer ikke å fortsette uten søvn, sier han og forklarer videre hvordan han ikke får sove om natten fordi han savner kjæresten, familien og vennene så mye.

Monge røper også at avgjørelsen er noe han har tenkt på en stund, men at han ikke ville forlate gruppen sin mitt i ukesoppdraget. Og selv om han hadde bestemt seg for å reise hjem så ga han alt til siste slutt.

– Jeg vil gjerne bli her, men har ikke sjans til nyte oppholdet når jeg ikke får sove om natten, sier han og fortsetter:

– «Big Brother» har vært min beste og verste opplevelse.

Les også: BB-Andreas M: Jeg angrer ikke på at jeg trakk meg

556792