seltzersel
seltzersel

Thomas Seltzer fikk trusler fra det høyreekstreme miljøet:
– Det satte en støkk i oss

Laget parodi på bloggeren «Fjordman».

Thomas Seltzer , for mange best kjent som Happy-Tom fra bandet Turboneger, har byttet ut øl og festing med lavkarbodiett og sunt kosthold.

– Jeg vippa over 100 kilo, men nå har jeg fått en diett og et treningsopplegg som Anette Skarpås som er kona til Morten Ramm, har satt opp for meg. Og det er samme dietten som hun har gitt de gutta som spilte i Kon Tiki-filmen sånn at de skal få sånn 1947-kropp, sier Seltzer til «God kveld Norge».

Mange jern i ilden

Nå sliter han i kampen mot fristelsene.

– Jeg merker at kroppen og konspirer for å få med hjernen på at vi skal drikke øl, sier han.

Og Seltzer har mange jern i ilden, blant annet er han aktuell med et nytt selskap sammen med Christer Falck.

– Man går sammen på nett, hvis man er fans av et band, og betaler for innspilling av plata til det bandet.

Mottok trusler

Seltzer gjør også stor suksess som programleder med sin direkte stil i NRK3-programmet Trygdekontoret. Men det har også fått ham i problemer. Nylig mottok han og redaksjonen trusler fra det høyreekstreme miljøet i forbindelse med en parodi på bloggeren «Fjordman», som var terrorist Anders Behring Breiviks forbilde.

– Det satte nok en støkk i oss, for vi vet jo at dette miljøet har forstret en terrorist allerede, dessverre. Og man tenker jo sitt, at det kanskje er flere der ute, sier Seltzer, som er overrasket over fremgangsmåten til høyreekstremistene.

– At disse som er liksom anti-islam nærmest utsteder en sånn fatwah. Er det ikke det de var imot? Så jeg merker jeg blir litt sånn irritert av det da, sier programlederen.