BB David ut
BB David ut

Sjokkert over «Big Brother»-tap

Både mamma og David trodde han skulle vare mye lenger

– Det var et veldig sjokk at han gikk. For det er jo Roberto, Caroline og ham som skapte underholdning, party og show i huset. Så nå er «Big Brother» 50 prosent mindre underholdende. Det var ingen som hadde trodd at han skulle ryke i dag. Alle trodde det ble Silje også de i huset, sier mamma Elin Myking.

David er enig. Han hadde ikke trodd at han måtte vende hjem fra Stockholm i kveld.

– Jeg er overrasket. Jeg hadde ikke trodd det skulle skje, sier han og tar en pause.

– Så ja, jeg er sjokkert.

Se hele intervjuet i videovinduet i toppen av saken.

Her kan du se Davids tid i «Big Brother»-huset.

557359

– Roberto vinner

David kom inn med et sprenghøyt energinivå og et snakketøy som overrumplet resten av deltagerne, og til tross for mange morsomme stunder er det nå slutt for David i «Big Brother». Under liven avslørte David hvem han tror vinner «Big Brother»:

– Roberto, for han er kul!

David ser ut til å ta det hele med et smil, og det har sikkert også litt å gjøre med at hans mor er i studio.

Reality-karrieren startet som utfordrer på sætra i Sogndal, og derifra sjarmerte 24-åringen seg inn til huset hvor han måtte overbevise de andre deltagerne om at han fortjente å få opphold i huset.

Les mer: Endelig ordentlig sengekos i huset

Overemosjonell

I første omgang ble David plassert i et adskilt rom sammen med Benedikte, Silje og Tone. I tur og orden ble utfordrerne sendt inn på korte besøk hos de andre deltagerne, med streng beskjed om å spille bestemte roller. David skulle opptre som ekstremt emosjonell og uten de normale intimgrenser, noe som etterhvert gikk Siv Anita ordentlig på nervene.

Les også: Andreas M. redd for å bli stemplet som pysete

Og selv da han var gitt plass i huset fortsatte David å gi absolutt alt. Noe som særlig illustreres med da han valgte å vaske sitt personlige utstyr i kjøkkenvasken.

555158

Den utprega frilynte grimstadgutten har gang på gang vist at naken kropp hører hjemme på tv. Han var særdeles aktiv da hele BB-gjengen kastet det meste av klær under strippeshowet.

Les mer: «Big Brother»-deltakerne kaster klærne på sexy photoshoot

Tatt for juks

Under treningsuka på laget som til slutt tapte sammenlagt. Sammen med Marius, Tine og Silje var David blant dem som tilsammen slanket av seg minst. Dermed ble det autonominasjon. Og som ikke det var nok, så ble han tatt i grovt juks. Alle deltagerne var utstyrt med skrittellere, men i stedet for å gå ordentlige skritt festet han telleren rundt låret og sanket skritt ved å riste på foten.

Les også: «Big Brother»-Andreas M: – Alt blir bare pyton

Og at han har temprament, til tross for et nesten alltid godt humør, bekreftet David da han skjelte ut Silje under treningen.

– Er du helt dum, eller, utbrøt han.

Les mer: Se Davids grove sex-prat med Lena Charlotte

Men likevel er det nok den nakne og «gærne» David som vil bli huset. Hans grundige rumpevask gjorde et uslettelig inntrykk.

556216