Mats Zuccarello Aasen intervjues under NY Rangers' besøk i Globen. (Foto: TV 2/)
Mats Zuccarello Aasen intervjues under NY Rangers' besøk i Globen. (Foto: TV 2/)

Sirkus rundt Zuccarello og Rangers i Stockholm

Interessen rundt New York Rangers før serieåpningen i Globen er enorm. Spillerne gleder seg over å få muligheten til å åpne sesongen i det hockeygale landet.

Stockholm (TV 2 Sporten): - De elsker hockey så det føles riktig å være i det hockeygale landet, sier visekaptein Brad Richards til TV 2.

Rangers starter Stockholm-helgen med kamp mot LA Kings i kveld og fortsetter mot Anaheim Ducks lørdag. For stjernekeeper Henrik Lundqvist har returen til hjemlandet vært overveldende.

- Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fått være med på det. Å få komme tilbake til Europa med et NHL-lag er en bra greie for hockeyen, sier Henrik Lundqvist.

Les deg opp på NHL: Blir dette Ovetsjkins sesong?

Lundqvist storspilte mot LA Kings i februar og har stor tro på laget sitt i helgens kamper.

- Det er klart vi skal sikte høyt og vi er bedre enn det vi var i fjor. Vi sloss om 7-8-plassen i fjor, så klart håper vi å nå lenger, sier Lundqvist

Gjennom én uke har Rangers besøkt fem ulike europeiske byer og spilt fire kamper og føler de har forberedt seg på det meste.

Les også: - Zuccarello er mer en komiker enn hockeyspiller

Også en real slåsskamp. Flere av Rangers-spillerne avsluttet treningen i Globen med en god gammeldags nevekamp, men Mats Zuccarello Aasen tror ikke han er den spilleren som får mest brukt for den egenskapen denne sesongen.

- Jeg er vel ikke i den kategorien der at jeg trenger å trene på det, men jeg liker å gjøre det innimellom, smiler Zuccarello Aasen.