Bente Fremos friere Robert Liljedahl og Eskil Rammen Tangen gikk på feil buss på vei til gårdsuken.
Bente Fremos friere Robert Liljedahl og Eskil Rammen Tangen gikk på feil buss på vei til gårdsuken.

«Jakten»-kjærlighet på sparebluss etter busskluss

Frierne tok feil buss til «Jakten»-Bentes gård.

Bente Fremo valgte med seg Robert Liljedahl (34), Eskil Rammen Tangen (22), Mats Erik Asphaug (29) og Ragnar Alander som skal bli med på gårdsuken.

Mens Ragnar og Mats Erik kom seg knirkefritt frem, ble det alt annet enn en perfekt start på gårdsuken for Robert og Eskil. På vei til Bentes gård tok de nemlig feil buss.

– Vi misforstod hvilken buss vi skulle ta. Når det står 422 og bussen heter 255, så er det ikke så jævlig lett, sier Robert lattermildt.

Les også:Jakten-Bente gir sexbok til frier Ragnar

Etter å ha byttet til riktig buss og kjørt i riktig retning – samt en lang spasertur gjennom skog og mark for å komme til huset – ankom de to uheldige frierne frem til Bentes gård.

Der hadde de to rivalene Mats Erik og Ragnar allerede blitt innlosjert.

Nedenfor kan du se speeddatene Robert og Eskil hadde med Bente. (Artikkelen fortsetter under videoene.)

Eskils speeddate med Bente

554464

Roberts speeddate med Bente

554437

Vil ha gutta i badestampen

Under gårdsuken skal Bente bli bedre kjent med sine fire utvalgte friere.

– Jeg kjenner jeg er spent. Jeg begynner å bli litt nervøs igjen. Ikke nervøs på en dårlig måte, men det lenge siden jeg har sett dem og nå kommer de til min gård. Det blir rart, men jeg gleder meg mest, sier Bente som har en plan for hvordan hun skal bli enda bedre kjent med gutta.

– Etter hvert som alle guttene har kommet på plass på gården, tenkte jeg å invitere dem opp i badestampen for å slappe av litt og få litt god drikke og bli bedre kjent.

Gården til Bente hvor frierne skal bo, har Bente tidligere fortalt om til tv2.no.

– Jeg bor på en ganske stor gård med 270 mål tilhørende jord, der jeg driver med hest på utegang, trening og oppstalling, samt kursing av hesteeiere. Gården ligger 30 min sør for Trondheim, midt imellom Buvika og Melhus, i Skaun kommune.

Der bor hun sammen med søsteren Wenche Fremo, som også meldte seg på «Jakten på kjærligheten», men som ikke fikk tilstrekkelig med brev til å bli blant de fire bøndene som skal få jakte på kjærligheten.

Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandag klokken 20.00. Reprisen kan du se tirsdag klokken 15.00 på TV 2 og torsdag klokken 20.30 på Bliss.

Følg «Jakten på kjærligheten» på Facebook!