BB sengehygge
BB sengehygge

Endelig ordentlig sengekos i «Big Brother»

Magnus tar hånd om Tiia Maria.

Magnus og Tiia Maria har flørtet gjennom hele «Big Brother»-oppholdet. Så det er blitt mye kosing og kyssing. Men de har vært veldig forsiktig i sengehalmen. Men etter en god, lang meksikansk fest natt til fredag ble det veldig koselig i sengen til paret. Men helt hva som skjer, er vanskelig å se. Se videoen og bedøm selv.

Mer av bildene får du på TV 2 Bliss kl. 21.30.

Les også: «Big Brother»-deltakerne kaster klærne på sexy photoshoot

– Sykt bare å ha gjort det

Men paret har aldri utelukket sex i huset. De har vurdert å ha sex flere steder blant annet har de foreslått kjøkkenbenken på tull. Tiia Maria lurte på om det hadde blitt vist på TV. Magnus er ikke i tvil om at han gjerne skulle hatt sex.

– Hadde det ikke vært kameraer overalt, så vet jeg hva jeg hadde gjort nå, sa Magnus for noen dager siden og gjorde seg deilig for en fnisende Tiia:

– Det hadde vært sykt bare å ha gjort det, gitt totalt faen, konkluderte han.

Se opptrinnet her:

553713

Les også: «Big Brother»-deltaker innrømmer grovt ran og underslag av 1,4 millioner

Romantisk aften

Paret har også kost seg alene i bibloteket i huset. Magnus fikk nemlig mulighet til å skape en romantisk aften på mandag hvor de kunne overnatte alene i det private rommet. Alt lå til rette for en het natt. Men midt i en knallhard slankekur og etter tøffe treningsøkter, som det har vært denne uken, var det ikke mye piff i paret. Men Magnus gjorde det lekkert i soverommet.

Se han pynte her:

556226

Venninnene til Tiia Maria, Carina Helen Nilsen og Kristine Brækkan Gjerløw, har observert den pågående romansen. Begge tror hun kan ha sex på TV. Men da de besøkte programleder Petter Pilgaard i talkshowet «Little Brother» var begge er tvilende til at Magnus egentlig er rett type for venninna.

– Magnus er vel den som personlighetsmessig er mest Tiia sin type, sa Kristine.

Men de er overbevist om at Magnus aldri hadde tiltrukket seg Tiia Marias oppmerksomhet dersom de hadde truffet hverandre under «normale» omstendigheter.

– Hun hadde neppe snudd seg etter Magnus på gata, for å si det sånn, sa Carina.

Les også: Andreas M redd for å bli stemplet som pysete