Tap for tittelforsvareren i NHL-åpningen

Philadelphia Flyers ødela tittelforsvarer Boston Bruins' seiersfest med 2-1-seier i åpningskampen i NHL torsdag.

TAP FOR MESTEREN: Regjerende NHL mester Boston Bruins gikk på et 2 1 tap for Philadelphia Flyers i sesongåpningen i NHL torsdag. (Foto: ADAM HUNGER/Reuters)

Bruins feiret sist sesongs Stanley Cup-triumf med å vise trofeet og heise opp mesterbanneret i hallen før kampstart, men hjemmefansen fikk mindre å juble for utover i kampen.

Det startet godt for vertene. Brad Marchand sendte Bruins i ledelsen midtveis ut i første periode, men gjestene fra Pennsylvania snudde kampen i siste minutt av perioden. Claude Giroux utlignet med 50 sekunder igjen å spille, og tre sekunder før perioden var over satte Jakub Voracek inn 2-1 til Flyers.

- De to målene såret oss, og vi klarte ikke å komme tilbake i kampen, sa Bruins-stjernen Patrice Bergeron.

Jaromir Jagr var tilbake i NHL etter tre sesonger i russiske KHL. Den tsjekkiske veteranen markerte seg med assist på Flyers' 1-1-scoring. Det var hans 1600. poeng i NHL.

Boston Bruins tok sin første Stanley Cup-tittel på 39 år da Massachusetts-laget slo Vancouver Canucks i NHL-finalen sist sesong. (©NTB)