BB fest
BB fest

Slanket seg til full «Big Brother»-fest

Full jubel selv om fire ble nominert av «Big Brother» og selv taperne festet.

Etter å ha blitt fetet opp forrige uke, var det full slanking denne uken for «Big Brother»-deltakerne. Det har vært tøft: De har spydd under tøffe treningsoppgaver og sultet på grunn av lite mat. Men de har ikke brutt slankekurene sine og lykkes med oppdraget. Gruppen har gått ned hele 61 kilo. Dermed var det bare å slippe jubelen løs og ta en ekte meksikansk fest med meksikansk øl. Til ære for meksikanske Roberto.

Les også: BB-Roberto hoppet fra fly med høydeskrekk

Team Roberto vant

Roberto var nemlig den store vinneren. Han har gått ned hele 7,4 kilo og som lagleder gikk også laget hans mest ned tilsammen. De var dermed seierherrene. Nesten 23 kilo gikk Roberto, Magnus og Tiia Maria ned med å spise mest mulig råkost og grønnsaker.

Se gruppa få beskjeden her.

556884

Lavkarbo-gruppa med Andreas P, Caroline, Siv Anita og Andreas M kom på en solid annenplass. Og Andreas M som allerede hadde bestemt seg for å forlate «Big Brother»-huset holdt på slankekuren og gikk ned 4 kilo.

Les også: BB-deltakerne frastjålet all maten

Taperne er nominert

Det var de som levde på pulver-diett som gikk minst ned. Det førte til at Tine nok en gang ble nominert. Så får vi se om hun overlever også denne gangen. I tillegg til henne er Silje, David og Marius nominert. Det må nok føles spesielt tungt for Marius som gikk ned 7,2 kilo alene.

Det er forøvrig ganske spesielt at fristerinnen Lena Charlotte som gumlet i seg McDonald`s burgere og andre godsaker også gikk ned 1,8 kilo i vekt.

Les også: BB-Lena Charlotte saboterer for de andre deltakerne