bente
bente

Jakten-Bente: – Jeg er veldig veldig klar for kjæreste

– Jeg ligger i senga mi hver natt også tenker jeg «åh, jeg skulle ha ligget ved siden av noen».

I forrige episode av «Jakten på kjærligheten» fikk vi se at Linda Bjørnes og Roar Husetuft valgte med seg sine fire friere som får bli med til gårdene. I kveld er det Bente Fremo og Svein Bøylestad som må ta det avgjørende valget.

Les også:Derfor valgte hun ikke Svein i «Jakten på kjærligheten»

– Det å danse sammen er veldig intimt

Bente inviterer guttene sine med på swingkurs, og der håper hun på litt nærhet med frierne. Før dansen setter i gang tar hun en prat med programleder Marthe Sveberg Bjørstad.

– Jeg er kjempenervøs. Jeg skal gjøre noe jeg ikke er så god på, nemlig å danse swing. Også skal jeg gjøre det med kjekke gutter som jeg ikke kjenner, sier Bente til Marthe.

– Det å danse sammen er veldig intimt og det finnes ikke noe bedre måte å finne ut om man har litt kjemi. Noen smil, øyekontakt og om noen har litt glimt i øyet, smiler en spent Bente.

– Jeg er jo veldig veldig klar for kjæreste

Hun innrømmer at hun er overmoden for kjæreste nå.

– Jeg er jo veldig veldig klar for kjæreste. Du blir ikke mer klar enn det jeg er. Jeg ligger i senga mi hver natt også tenker jeg «å, jeg skulle ha ligget ved siden av noen». Selv om det bare tar 30 sekunder før jeg sovner, så er det 30 sekunder jeg kunne ha ligget ved siden av noen, sier Bente i episoden du kan se i kveld.

bente_mads
bente_mads

Fjelltur for Svein og frierne

I kveld får vi også se hvordan det går når Svein tar med seg jentene på fjelltur. Der får de i oppgave å fange kreps, samt å tilberede krepsen. Dette blir en utfordring jentene klarer sånn passe bra.

Svein får seg et aldri så lite sjokk når han tar den første biten av krepsen.

Les også: Jakten-Svein: – Noen friere flørtet mer enn andre

Se smakebiter på kveldens episode:

Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 i kveld klokken 20.00!