ny3-sandnes-sjåfør-avhør-F - Bilfører meldte seg etter dødsulykke ved Sandnes

En mann ble tirsdag avhørt av politiet og bilen hans er beslaglagt etter at han meldte seg i forbindelse med at en ung mann ble kjørt i hjel utenfor Sandnes natt til lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mannen meldte seg for politiet tirsdag.

– Da vi undersøkte bilen hans, gjorde vi funn som førte til at han ble avhørt, sier etterforskningsleder Magnar Hetland ved Sandnes politistasjon til NTB.

Hetland vil ikke si noe mer om mannen som har meldt seg, eller hva slags status han har. Mannen har ikke fått oppnevnt noen forsvarer.

– Avhørene fortsetter tirsdag kveld og på onsdag, og vi vil ikke gå ut med noen detaljer før de er avsluttet. Det er ikke utferdiget noen siktelse foreløpig, sier Hetland.

Politiet vil heller ikke gå i detalj om hvilke funn som er gjort på mannens bil.

Det var en bilist som fant 23 år gamle Kees Erik Kroken Mijnders død midt i veibanen der Bærheimveien møter Sandnesveien nordvest for Sandnes sentrum.

– Den omkomne har trolig dødd momentant av skadene han ble påført, ifølge Hetland.

Vitnet som fant Mijnders, møtte bare noen sekunder tidligere tre-fire biler som kjørte i følge. Han så også et enslig kjøretøy, og politiet har bedt alle som passerte ulykkesstedet mellom klokken 4 og klokken 5 lørdag morgen om å melde seg. (©NTB)