Lena charlotte frister
Lena charlotte frister

BB-Charlotte saboterer for de andre deltakerne

Se hun frister

Denne uken har BB-deltakerne fått i oppdrag å trene bort all ekstra vekt som de la på seg i forrige uke, for å bestå ukesoppdraget. De har derfor blitt delt inn i tre grupper som alle skal trene og følge en spesiell diett.

Men på oppdrag av «Big Brother» måtte deltakerne velge ut en av gjengen til å være «lovløs» uten tilhørighet i noen gruppe, vekten til vedkommende vil likevel telle på torsdag når hele gjengen skal veies.

Les også: Siv Anita kliner råere med Caroline enn Andreas P

Må ødelegge for de andre

Lena Charlotte tok på seg rollen frivillig fordi hun mente at hun er sterk nok mentalt til å både trene og holde kaloriinntaket nede selv på egenhånd.. Som «lovløs» får hun velge hva og hvor mye hun vil spise og også hvorvidt hun vil trene eller ei.

Men da hun tok på seg oppgaven var hun ikke klar over at rollen som «lovløs» også innebar at hun må være «Big Brothers» allierte og sabotere resten av gjengen.

Bedre med kebab enn fest

Første oppgave var å bake kaneldufter og lage kakao, og deretter friste de andre deltakerne med resultatet. Og når Marius og Magnus sier at de ønsker seg kebab, så sender selvfølgelig «Big Brother» inn en kebab med alt og beordrer Lena Charlotte om å nyte kebaben foran de andre. Hun får selvfølgelig ikke røpe at hun er sabotør og heller ikke dele mat med de andre.

Resten av den deltakerne sirkulerer rundt henne som utsultede gribber, mens hun nyter kebaben sin.

– Jeg hadde vraket 5 fester for en kebab, sier en misunnelig Marius

– Jeg hadde vraket 10, stemmer David i

Gruppen som går ned minst i vekt vil alle bli nominert på torsdag.

Les også: BB-daten rett i vasken