I SITT RETTE ELEMENT: Under lørdagens sending fikk Atle Pettersen endelig kaste finstasen og danse i et antrekk som passet han mye bedre.
I SITT RETTE ELEMENT: Under lørdagens sending fikk Atle Pettersen endelig kaste finstasen og danse i et antrekk som passet han mye bedre.

Atle Pettersen liker ikke at pappa blander seg i dansen

– Nei, jeg liker det ikke altså.

Atle Pettersen har fått mye skryt for sin innsats så langt i «Skal vi danse».

Rockeartisten sier selv han ikke har noe erfaring med dans fra før, og det ble derfor ekstra spennende da det ble klart at han var en av årets deltakere i programmet.

Les også: Atle Pettersen frykter damene i «Skal vi danse»

Stolt pappa

Men det er kanskje ikke så rart at Atle gjør det bra på parketten igjen. Tidligere har han fortalt at han egen far er tidligere juniormester i selskapsdans.

– Pappa er så stolt. Han synes det er så innmari gøy at han har klart å bringe genene videre, ler Atle

Pettersen legger heller ikke skjul på at pappa stadig kommer med tips og triks, men det er ikke alltid like lett å ta til seg.

– Jeg får litt tips å slikt da vet du, men akkurat det der er litt sånn vanskelig for meg å svelge. At han faktisk har peiling på det, sier Atle.

Engasjert far

For det er ikke like lett å ha en pappa som blander seg inn i Atles danseverden.

– Nei jeg liker det ikke altså. Det er liksom noe med det at når man har så mange flinke folk rundt seg og en så fantastisk trener, så skal liksom pappa komme å blande seg, forteller Pettersen.

Han innrømmer likevel at han har mye å lære av pappa.

– Ja, han er jo kjempeflink så jeg synes jo det er litt moro også da, avslutter han.

Les også:Stella Mwangi gir blaffen i truse- og puppeglipp