Martin Andresen var lite blid på Veigar Pall Gunnarsson etter at sistnevnte forsøkte å filme seg til straffe i kampen mellom Stabæk og Brann i 2007. (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Martin Andresen var lite blid på Veigar Pall Gunnarsson etter at sistnevnte forsøkte å filme seg til straffe i kampen mellom Stabæk og Brann i 2007. (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

- Husker du denne Veigar-filmingen, Andresen?

VIF-treneren sier han ikke opplever Veigar Pall Gunnarsson som skuespiller. Men i 2007...

Etter kampen mot Brann søndag har VIF-spiss Veigar Pall Gunnarsson fått pepper for det mange mener er forsøk på filming i en situasjon med Rodolph Austin.

En episode i en kamp mot Rosenborg er også kommet i søkelyset igjen. Og gamletreneren til islendingen i Stabæk, Jan Jönsson, sier at han ikke kjenner igjen sin gamle elev.

Les også: Veigar slår tilbake mot påstandene om filming

Gunnarsson benekter at han filmer og får støtte fra trener Martin Andresen.

- Nå har ikke Veigar vært her så lenge, men jeg har ikke inntrykk av at han er en spiller som filmer, sa VIF-trener Martin Andresen til TV 2 Sporten mandag.

Men slik har det ikke alltid vært.

I første serierunde i 2007, da Stabæk og Brann møttes på Nadderud, bortimot eksploderte Andresen på Gunnarsson etter at islendingen nokså tydelig gikk meget lett i bakken i straffefeltet etter det den daværende Brann-kapteinen mener er filmeforsøk nummer to fra ham. Også kommentatorparet Øyvind Alsaker og Nils Johan Semb stemplet fallet som filming.

Se episoden i videovinduet øverst i artikkelen

Kan du skape et vinnerlag? Spill TippeligaExpert!
Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Også i dag er Andresen klar på at han ikke aksepterer filming av spillerne sine.

- I utgangspunktet filmer ikke vi, sier han.

- Men det blir ikke møte på kammerset med Gunnarsson?

- Nei, nei, nei, det gjør ikke det, smiler Andresen.