Moa (Foto: CHRISTOF STACHE/Afp)
Moa (Foto: CHRISTOF STACHE/Afp)

Hannover med klar melding: – Moa er ikke til salgs

Hannover-president Martin Kind vil heller gi Mohammed Abdellaoue ny langtidskontrakt.

«Moa» har vært det store samtaleemnet i fotballgale Tyskland etter hat tricket som senket Werder Bremen i det nordtyske bundesligaduellen i helgen. Den norske landslagsspissens tre mål ga 3-2-seier til Hannover, og sørget samtidig for at Werder Bremen ikke fikk tatt igjen forspranget til serieleder Bayern München.

Se scoringene her: Moa kan miste landskampen

Takket være Abdellaoue økte Bayern i stedet avstanden i toppen, selv om de bare klarte uavgjort borte mot Hoffenheim i helgen. Seks mål har det blitt på nordmannen i Bundesliga så langt. Hannovers klubbpresident, Martin Kind, påpeker at han ikke vil være imøtekommende dersom noen forsøker å kjøpe 25-åringen.

- Han er fin type og en super spiller. Han er ikke til salgs. Når det blir mulig vil vi binde ham til en lengre avtale med oss. Men det er det markedet som bestemmer, og ikke vi, sier Kind.

«Moa» kostet ikke mer enn én million euro da han ble hentet fra Vålerenga i august i fjor. Han har kontrakt med Hannover til 2014.

- Han er en målmaskin, har trener Mirko Slomka slått fast. Nordmannens verdi øker fra kamp til kamp om han fortsetter på samme nivå.

- Man kan ikke gjøre så mye med rykter. Men jeg har hatt en fantastisk tid i Hannover, sa Abdellaoue etter hat tricket i helgen. (©NTB)