Mette Hanekamhaug og Siv Jensen
Mette Hanekamhaug og Siv Jensen

Siv Jensen: – Vi satt på kontoret og gråt

Noe av det tøffeste partilederen har gjort i livet ligger langt unna politikken.

Onsdag kveld er Siv Jensen gjest hos «Trude» på TV 2. I den forbindelse får programleder Trude Teige også besøk av Norges yngste stortingspolitiker, Mette Hanekamhaug.

IKKE BRUK
IKKE BRUK

Stor støtte

Den unge Frp-politikeren har vært plaget av spiseforstyrrelse, og var også sykemeldt i flere måneder. Nå har hun nettopp kommet tilbake til politikken, og det er mye takket være støtten hun har fått fra Frp-leder Siv Jensen.

– Det har betydd ufattelig mye. Det er vanskelig for meg å se hvordan jeg skulle klart å bli frisk og tatt tak i ting på den måten jeg har gjort hvis ikke Siv var der, forteller Mette Hanekamhaug til «Trude».

Følg «Trude» på Facebook!

Gråt på kontoret

Det var svært tøft for Mette å starte den lange veien tilbake til et normalt og sunt liv, noe Siv kan bekrefte:

– Gjennombruddet kom da vi satt på kontoret og snakket sammen, og vi gråt begge to. Det var ganske tøffe runder, forteller Frp-lederen, som først nektet Mette å komme tilbake i jobb fordi hun mente hun ikke var et godt forbilde for andre.

Uansett om jeg ikke vinner noen debatter med dette, så er det noe av det viktigste jeg har gjort

LES OGSÅ:Ser du hvilken kjent partileder dette er?

Lederansvar

Siv Jensen mener at hun som leder har et ansvar for sine kollegaer. Derfor har støtten til Mette Hanekamhaug vært noe av det viktigste partilederen har gjort.

– Uansett om jeg ikke vinner noen debatter med dette, så er det noe av det viktigste jeg har gjort, forteller hun til programleder Trude Teige.

Se hele intervjuet med Siv Jensen og Mette Hanekamhaug i programmet «Trude» på TV2 onsdag 05. oktober klokken 22:40.