Når du forsøker å drifte forbi en skolebuss på motorveien, i voldsom hastighet, så er det langt flere enn sjåfør og passasjerer som risikerer livet.
Når du forsøker å drifte forbi en skolebuss på motorveien, i voldsom hastighet, så er det langt flere enn sjåfør og passasjerer som risikerer livet.

Dette er fullstendig galskap

Det er ikke skytingen med AK-47-ene som utgjør den største trusselen! SE VIDEO!

Drifting er en sport som handler om å kontrollere krefter, legge bilen i en sladd og hente den inn igjen når det tilsynelatende er umulig.

Miljøet for denne sporten i Norge har blitt stadig større de senere årene. Blant annet har vi i Broom hatt gleden av å vise fram noen av de beste på våre egen Broom-bane på Drammen Havn. Måten de kontrollerer kreftene på er imponerende.

LE OGSÅ: Røykla hele Drammen

Men da er det under kontrollerte former, der sikkerheten står i høysetet – både for sjåfører og publikum. Det gjør den også på de mange andre drifting-arrangementene som blir avviklet land og strand rundt.

I Saudi-Arabia foregår det tidvis i helt andre former – dessverre. Her er livet til både sjåfører, passasjerer, tilskuere og tilfeldige trafikanter ikke tatt hensyn til.

Trailere, tankbiler (!), skolebusser (!) og andre biler blir redusert til rundingsbøyer mens bilene drifter i over 180 km/t – og noen av passasjerene sitter og skyter i lufta med AK-47-ene sine mens de kjører.

Del med dine Facebook-venner

Det er unødvendig å si det – for dette er så hinsides enhver fornuft at dere skjønner det selv – men vi gjør det likevel: Finn aldri på å gjøre noe slikt på norske veier.

Klikk på videovinduet under for å se klippet!

http://www.youtube.com/watch?v=dGt0RnZcO88

LES OGSÅ: Joacim har bygget et BMW-beist