big brother stjeler
big brother stjeler

BB-deltakerne frastjålet all maten

Denne uken skal deltakerne på slankekur.

I forrige ukesoppdrag skulle deltakerne legge på seg tilsammen 70 kg ved å gasse seg med mat fra flere matkulturer og bevege seg så lite som mulig. Men denne uken skal fettet av igjen og tempoet i huset skrus opp betraktelig.

Les mer: BB-Tine takker seerne

Frastjålet all maten

Mens deltakerne lå og sov, sendte nemlig «Big Brother» en «ninja» inn i huset og byttet ut all maten i kjøleskapet med kun 12 yoghurt.. Men både Andreas P. og «ninjaen» ble veldig overrasket da Andreas P plutselig dukket opp på kjøkkenet. Dette var starten på en uke som vil bli blottet for late sofa dager.

På streng diett, ikledd 80-talls treningsutstyr og utstyrt med skritteller skal nemlig hver deltaker gå 20.000 skritt hver eneste dag og gå ned like mye i vekt som de gikk opp i forrige uke.

Gjengen vil bli delt opp i tre grupper med tre forskjellige dietter; råkost, nutrilett/Cambridge og lav-karbo. Hver gruppe skal velge en gruppeleder som vil ha ansvar for at gruppa når målet. Hvis noen i gruppen ikke går de 20.000 skrittene i løpet av dagen må de gå til sengs uten kveldsmat.

BB-sabotør

Men «Big Brother» har selvfølgelig også lagt ut noen «feller» underveis for å gjøre oppgaven ekstra utfordrende. På utstilling utenfor skrifterommet står det nemlig et NEI-kjøleskap fyllt med de lekreste fristelser.Deltakerne må også velge en person som skal være «lovløs». Den «lovløse» er ikke del av noen gruppe og kan forsyne seg fra de andre sin mat og fråtse i alle fristelsene, men den «lovløses» vekt er tellende for at gruppa skal få godkjent ukesoppdraget. Han er også «Big Brothers» allierte og skal sette ut fristelser rundt i huset og sabotere de andres slankeprogram.

Bestått slankeprøve

Deltakerne skal til sammen gå ned til 930 kg minus vekten til Benedikte. Den som individuelt går mest ned i vekt vinner immunitet. i tillegg blir gruppen som samlet går mest ned i vekt belønnet med egenvalgt middag på torsdag kveld.

Les også: Benediktes tåreløse fravel til «Big Brother»