En glad Zlatan Ibrahimovic feirer et av mange Sverige-mål.
En glad Zlatan Ibrahimovic feirer et av mange Sverige-mål.

Svensk nettsted: Zlatan gjør landslagscomeback

Zlatan Ibrahimovic (39) blir en del av troppen når Sverige starter VM-kvalifiseringen senere i måneden, melder Fotbolldirekt.

Nettstedet hevder å ha flere ulike kilder på at Zlatan-comebacket er reelt. Ryktene om en Sverige-retur har gått i lang tid.

Den 39-årige stjernespissen ga seg på landslaget etter EM i 2016. Det siste året har han vist svært gode takter for AC Milan i Italia.

Sverige innleder VM-kvalifiseringen hjemme mot Georgia 25. mars. Tre dager senere venter Kosovo på bortebane. Svenskene skal også ha en treningskamp mot Estland.

– Troppen tas ut 18. mars. Så får vi se hvordan det ser ut da, sier det svenske landslagets administrative sjef Stefan Pettersson.

– Vi har tatt ut en bruttotropp, men jeg kan ikke kommentere om Zlatan er med i den, sier samme mann til Aftonbladet.

Ibrahimovic er for tiden ute med en lårskade. Ifølge flere medier kan veteranen gå glipp av åttedelsfinalen i Europaligaen mot Manchester United.

Tidligere i vinter hintet Zlatan om at en landslagsretur kunne være i emning. Siden den gang har angriperen møtt Sveriges landslagssjef Janne Andersson i Milano.

– Da Zlatan åpnet opp for spill på landslaget, så føltes det naturlig og viktig å diskutere dette så snart som mulig. Jeg er glad for at vi lyktes med å få til et møte så raskt, har Andersson tidligere uttalt til Expressen.

(©NTB/ TV 2)

Relatert