Mohammed Abdellaoue (Foto: PETER STEFFEN/Afp)
Mohammed Abdellaoue (Foto: PETER STEFFEN/Afp)

Moa kan miste landskampen

Måtte ut med skade etter 60 minutter.

Hannover - Werder Bremen 3-2

Mohammed Abdellaoue er en av Europas heteste spisser for tiden. I midtuka scoret han et flott mål mot Vorskla Poltava i Europaligaen. I dag var det Werder Bremen som fikk kjenne på Moas dødelige venstrefot.

Hannovers nummer 25 ga seg ikke før han hadde satt tre baller i nettet bak Werder Bremen-keeper Sebastian Mielitz.

- En fantastisk følelse etter tre mål og tre poeng i dag. Det er en av mine bedre kamper, og jeg er veldig godt fornøyd, sier Moa til TV 2 Sporten.

I videovinduet øverst kan du se Moas tre mål

Dessverre måtte han byttes ut etter 60 minutter. Moa sliter med de samme lyskeproblemene han har slitt med de siste ukene.

- Er du lenge ute?

- Det vet jeg ikke ennå. Jeg skal til sjekk i morgen. Det er det samme jeg har slitt med de siste ukene, sier Moa.

LES: Moa fikk kjempetreff i Hannover-seier

Drømmestart
Allerede etter to minutter sendte Moa hjemmelaget i ledelsen mot topplaget fra Bremen. 25-åringen var sikkerheten selv fra straffemerket.

Like før pause fant spissmakker Jan Shlaudraff Moa med en fin pasning på innsiden av Werder Bremens forsvarsfirer. I kjent stil plasserte Moa ballen kontant i mål med innsiden av venstrefoten.

Bortelagets Marko Arnautovic sørget for ny spenning i kampen da han reduserte tre minutter på overtid i første omgang, men dette var Moas store dag.

Den tidligere VIF-spissen scoret sitt tredje mål for kampen etter en times spill. Moa dempet ballen med brystkassen før han enkelt plasserte ballen i mål med høyrefoten. Like etter målet tuslet Moa av banen.

Kun slått av Gomez
Claudio Pizarro reduserte til 2-3 sju minutter før slutt.

Moa har nå scoret seks mål på fem Bundesliga-kamper. Kun Mario Gomez har scoret flere mål enn Moa i Bundesliga, men Moa har spilt to kamper mindre enn Bayern München-spissen.