Mario Balotelli (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Mario Balotelli (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Nå er han Mancinis supermann

Tidligere kjent som bråkebøtte – nå er han mannen som stilnet stormet rundt Manchester City.

Blackburn - Manchester City 0-4

Roberto Mancini har vært inne i en av sine aller mest trøblete uker som manager – og det i en klubb som har handlet inn vel mange enorme egoer.

Sjansefattig førsteomgang
Mot Blackburn på Ewood Park benket manageren Edin Dzeko, og startet med duoen Sergio Agüero og Mario Balotelli på topp. Men allerede etter 27 minutter måtte argentineren ut med en lyskeskade – i en omgang som var alt annet enn spennende. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Fantastisk trio
Etter hvilen var det imidlertid ingen som savnet Maradonas svigersønn.

Italienske Balotelli er kjent for å gjøre som han vil utenfor banen – lørdag gjorde han nøyaktig det samme på gressmatten, med stor suksess. Hjelp fikk han også av en strålende Samir Nasri som ble byttet inn da Agüero måtte hinke av banen.

Manchester City lekte, ertet og nærmest latterliggjorde Blackburn-forsvaret i perioder etter hvilen – og scoringsballet startet med en perle fra Adam Johnson.

Det var likevel Balotelli, Nasri og Silvas kveld på Ewood – der de to førstnevnte scoret hver sitt, mens Silva var servitør på det ene og involvert i det meste. Stefan Savic satte punktum da han stanget inn 4-0 etter en godt slått corner fra Nasri.

Roberto Mancini kunne puste lettet ut på sidelinjen mens navnet hans runget fra City-fansens lunger.