eskil3
eskil3

Jakten-frier Eskil var savnet og etterlyst

Sporløst forsvunnet som 17-åring. Nå snakker han ut om den tøffe oppveksten.

I dag jakter Eskil Rammen Tangen (22) den store kjærligheten på TV. Men selv om blodet bruser, og hverdagen til 22-åringen i dag er lys, har Eskil opplevd vanskelige ting tidligere i livet.

– Gikk ikke bra

For fem år tilbake ble Eskil meldt savnet og etterlyst i avisene med fullt navn og bilde av politiet i Vestfold. Nå forteller han hvorfor.

– Det gikk ikke så bra. Det var mye som krasjet mellom fosterforeldrene og meg. Og ting ble bare verre og verre inntil jeg stakk av, forteller han åpenhjertig til «God kveld Norge».

Les også: Dette nekter Jakten-bonden å gjøre på TV

– Vanskelig og tungt

Eskil ønsker ikke å gå i detaljer på hva det var som ikke fungerte, eller hvorfor han i utgangspunktet ble plassert i fosterhjem. Men han forteller at det å ha deler av barndomsårene i fosterhjem, ikke alltid var enkelt.

– Det var vanskelig og tungt, men jeg sitter nå her og ikke gråter, sier han med et smil.

Eskil fikk en dag nok, og rømte. Han oppsøkte forlatte bygninger og steder for å komme seg bort. Dette var ikke første gang Eskil rømte hjemmefra, men det skulle bli den siste.

– Saksbehandleren i barnevernet tok meg til seg, og etter det hadde jeg det veldig bra der, sier han.

Les også: – Jeg vil ha barn med henne

Bente visste ingenting

For ett år siden flyttet Eskil for seg selv, og i dag har han det bra. Nå håper han å vinne hjertet til Bente Fremo i «Jakten på kjærligheten», og er i skrivende stund en av hennes fem friere.

Men Bente visste imidlertid ingenting om Eskils vanskelige oppvekst.

– Det forteller meg om hvorfor han er den personen han er. Jeg er ikke for å grave for mye i historien, men det er jo ting om meg også som det er greit at mannen vet, forteller hun til «God kveld Norge».