ingerliseeogdavid
ingerliseeogdavid

Inger Lise Hansen: – David har elsket meg uansett hva

Takker ektemannen for støtten i den tøffe tiden.

Vraket fra KrF og utskjelt for lettkledde bilder. Forrige lørdag røk Inger Lise Hansen også ut av Skal vi danse. Etter et tøft år vil politikeren bare ha det godt, og hun nekter å la seg knekke. Styrken og kraften til å gå videre i livet finner hun sammen med ektemannen David og datteren Filippa – og i troen på Jesus.

Inger Lise måtte tåle mye kritikk fra sine tidligere partifeller i KrF da hun som nestleder i partiet lot seg avbilde i en kort kjole i bladet Det Nye.

Hansen ble i etterkant av dette ertstattet som nestleder i partiet, og meldte seg senere ut av politikken.

Les også: Inger Lise Hansen: – De kan bare holde kjeft!

– Tøffe tider

– Det ble veldig mye konflikter rundt meg som person, og så endte det med at jeg ble vraket- selv om jeg hadde lyst til å stille til gjenvalg. Og at jeg opplevde også mange ting som utestengelse, usynliggjøring, som ikke er veldig oppbyggelig for et menneske. Sånn sett har det vært tøffe tider, sier en åpenthjertig Inger Lise til «God kveld Norge».

Les også: Inger Lise Hansen: – Jeg er babysyk

Støtte på hjemmebane

I den tøffe perioden betydde støtten fra ektemannen David utrolige mye for den tidligere politikeren.

– Det tiden hvor jeg stod i mye tøffe ting, ble David enda viktigere for meg. Både som støttespiller, samtalepartner, den som forstår og den som har elsket meg uansett hva, sier hun og legger til:

– Han er en fyr som utholder alt, så han har tålt mye frustrasjon oppi dette også, sier hun.

Og for David er følelsene for kona fortsatt like sterke som de var da paret giftet seg for ti år siden.

– Hun rocker verden min og det fortsetter hun gjøre og vi har vært gift i ti år.

Les også: – De som syns jeg viste mye ben i fjor, vil få seg et større sjokk nå!

Kristen oppvekst

Sammen har paret datteren Filippa, som de begge er opptatte av skal få en trygg og kristen oppvekst.

– Det innebærer først og fremst å be aftenbønn og å lese enkle bibelhistorier som er forenklet for barn, sier Inger Lise som merker at folk har sterke meninger om hennes kristne levesett.

– Jeg synes folk har veldig bestemte meninger om hva det vil si å være kristen også, sier hun før ektemannen legger til:

– Samtidig som mange kristne har veldig bestemte oppfattelser av alle andre. Og det har nok vært god grunn til å gå noen runder både blant mange kristne og i samfunnet forøvrig. Ting er nok langt mindre skummelt, og det har vi jo få se i sommer. Du verden hvor mye mer vi deler i dette landet enn det vi noen gang ender opp å krangle om, sier David.

Les også: Hansen angrer ikke på Det Nye-bildene