anders IKKE BRUK
anders IKKE BRUK

Anders hilser fra sykesenga

Både Anders og TV 2 håper på å se hoppstjernen på parketten.

Tirsdag denne uka ble Anders Jacobsen innlagt på sykehus på grunn av sterke magesmerter. Han lå til observasjon i ett døgn før han natt til torsdag ble operert for blindtarmbetennelse.

I skrivende stund er det fortsatt uavklart om Anders Jacobsen kan fortsette i «Skal vi danse».

– Det kommer ikke til å bli tatt noen endelig avgjørelse på hva som skal skje med Anders før opp mot sending i morgen, lørdag kl 19.30. Både Anders og TV 2 håper på å se ham på parketten, men den endelige avgjørelsen er det Anders i samsvar med legen som må ta, sier pressekontakt for Skal vi danse, Unn Grethe Berge, i TV 2.

Hoppstjernen snakker for første gang etter operasjonen, og er usikker på Danse-fortsettelsen. Fra sykesenga har han tenkt mye på den fine «Skal vi danse»-gjengen som han er blitt en del av.

Til alle de som holder på med dansinga nå: Jeg savner dere! Dere er en veldig fin gjeng, sier en sengeliggende Anders i videovinduet over.

Anders hviler på parketten under trening. (Foto: Anders' blogg/)
Anders hviler på parketten under trening. (Foto: Anders' blogg/)

Maks uflaks

Anders' dansing har imponert både dommere og seere så langt i «Skal vi danse», og hoppkongen gledet seg til å begeistre med Grand Prix-aften på lørdag. Dansepartneren hans, Elena Bokoreva Wiulsrud, mener Anders har hatt skikkelig uflaks som ble syk.

– Det er veldig synd på ham. Det er så uheldig at han skulle bli syk akkurat nå. Anders har bare denne ene gangen til å delta i «Skal vi danse», og i et slikt program så har man ikke råd til å være syk eller skadet, sier hun.

Les også: Anders Jacobsen operert for blindtarmbetennelse.

Usikker før lørdag

Uansett om Anders blir med videre i dansen eller ikke, vil han gjerne ønske resten av dansegjengen lykke til med lørdagens sending:

– Jeg håper det blir en veldig fin Grand Prix-aften, med eller uten meg, sier Anders fra sykehuset og oppfordrer tappert:

– Så får dere bare svinge på hoftene, folkens!

Les også: Hvem vil slå Anders på en verdig måte, hvis han ryker?

Se den siste opptredenen til Anders og Elena:

553277