andersatle
andersatle

Atle vil slå Anders på en verdig måte

«Skal vi danse»-kjendisene frykter for hva som vil skje hvis storfavoritten Anders Jacobsen ikke danser på lørdag.

Denne uken ble det kjent at skihopper Anders Jacobsen er innlagt på sykehus, og har operert for blindtarmbetennelse. Dette setter hans «Skal vi danse»-deltagelse i fare.

Les også: Anders Jacobsen operert

Vil vinne over Anders

Fra første sending av «Skal vi danse» har Atle Pettersen og Anders Jacobsen slåss på parketten for å toppe poenglisten. Begge har fått 10'er av dommerne og blir sett på som storfavoritter.

– Jeg håper virkelig at Anders kommer tilbake. Det hadde vært leit for programmet om han ryker. Jeg har jo ikke fått slått ham ordentlig ennå, så det gjenstår å gjøre, sier Atle.

Atles dansepartner Marianne Sandaker er redd for at situasjonen kan koste dem en verdig seier.

– Hvis det skulle ende slik at Anders ikke kommer tilbake, så er jeg redd for at det paret som da vinner ikke får en verdig seier. Atle og Anders er jo to av favorittene, så om vi hadde vunnet er jeg redd at folk ikke mener det er like fortjent. Det er lett for folk å si «Hadde det ikke vært for at Anders røk ut så hadde dere ikke vunnet», sier hun og legger til:

– Anders er en fantastisk person å ha med i gjengen, så jeg håper virkelig at han kommer tilbake.

Les også: Anders Jacobsen hoppet seg til 37 poeng

Ønsker ham god bedring

Anders er ikke bare en av seerfavorittene, men også de andre deltagernes favoritt og støttespiller.

– Jeg sendte god bedrings-melding til ham i går. Jeg håper Mr. Dance kommer tilbake til dansegulvet sammen med oss. Anders er en sterk danseløve, så det er synd hvis vi mister en av favorittene. Jeg krysser fingrene for at han stiller på lørdag, sier kari Traa.

– Anders er en kjernekar og utrolig sympatisk. Dessuten imponerer han sterkt og er Norges svar på John Travolta. Fikk god kontakt med ham fra starten, så nå håper jeg han blir frisk snart. Siden vi har danset de samme dansene frem til nå har vi fulgt hverandre tett og snakket om hva som er lett og vanskelig. Ønsker ham god bedring, sier Noman Mubashir.

Det er ennå uklar hva som vil skje hvis Anders ikke kan danse på lørdag. Det er spekulert i om tidligere «Skal vi danse»-deltager Rachel Nordtømme erstatter ham.

Les også: Anders: – Elena har kustus på meg

De utstemte vil se Anders nå toppen

Både ustemte Rachel Nordtømme og Inger Lise Hansen har sagt at de heier på Anders.

– Anders er jo blitt dritgod på kort tid og det er veldig kult når han har den bakgrunnen han har. Han er egentlig ikke en person som gjør som mye ut av seg men han gjør en helt fantastisk innsats på parketten - all ære til han for det. Stem på Anders, skrev Inger Lise Hansen i nettprat hos TV 2 etter utstemmelsen.

Rachel skrev det samme i sin nettprat da etter hun ble stemt ut i første program.

– Det hadde vært gøy å se Atle og Anders i finalen, skrev hun.

Følg «Skal vi danse» på Facebook!

Les alle «Skal vi danse»-bloggene her.