FIFA13_Messi
FIFA13_Messi
Logo_RGB_v1
Logo_RGB_v1

Er du landets beste FIFA 13-spiller?

Bli med når vi kårer nasjonens beste i FIFA 13 på PS3 i regi av TV 2 og EA Sports!

27. september ble EA Sports' nye fotballspill FIFA 13 lansert i Norge og for mange er dette en av høstens store høydepunkter. Revolusjonerende spillopplevelse gjør FIFA 13 enda mer utfordrende enn forgjengerne. Nytt driblesystem og smartere datastyrte spillere som er intelligente nok til å skape trøbbel for en hver.

TV 2 Sporten og EA Sports kårer norges beste FIFA-spiller på PS3.
Registrer deg her!

FIFA 13 er et perfekt eksempel på at spilling er enda mer moro sammen med venner enn alene, det er også et spill som bringer frem konkurranseinstinktet i de fleste som får det i hendene. – Silje Grønli

– Denne turneringen er en mulighet for FIFA-fans i hele Norge til å finne ut hvem som faktisk er den beste i FIFA 13, sier Silje Grønli i EA Norge.

Spillere fra hele landet inviteres til å delta og konkurrere om å kunne kalle seg landets beste interaktive fotballspiller.

Finale 8. desember:
Kvalifiseringskampene vil spilles fra 1. november til 1. desember og foregår ved at én og én blir satt opp mot hverandre og blir invitert til å spille online i knock out-fasen av spillet.

GS3_DK_Red_Standard_vinkel
GS3_DK_Red_Standard_vinkel
8. desember skal det hele avgjøres og de to beste spillerne samles for finalespill. Finalekampene vil sendes direkte på TV 2 Sumo.

Vinneren får et reisegavekort fra EA på kr 10 000. Begge finalistene får goodie-bags fra EA og TV 2 Sporten, spillpakker fra EA og hver sin Samsung Galaxy III levert av komplett.no.
Registrer deg her!

Suksess i fjor
I fjor deltok mer enn 8500 FIFA 12-spillere og ble med det norges største interaktive konkurranse.

laaars
laaars

Fjorårets vinner var Lars Salvesen. Les mer om det her!