fotballfrue (Foto: Mona Ranum, © ps)
fotballfrue (Foto: Mona Ranum, © ps)

Fotballfruen Caroline Berg Eriksen får eget TV-program

Den utskjelte bloggeren skal fronte program om helse og kosthold.

Den mye omtalte fotballfruen Caroline Berg Eriksen har fått sitt eget TV-program.

Programmet vil bli sendt på web-TV, og på bloggen sin, fotballfrue.no, skriver Caroline litt om innholdet i det kommende programmet.

Mat og oppskrifter

– Vi skal ikke røpe så veldig mye akkurat nå, men jeg kan si mye som at det involverer web-TV, oppskrifter, dine oppskrifter, mat for å bedre din helse, samtaler og diskusjoner.

Caroline selv har blitt sterkt kritisert for sitt magre utseende, dette er noe hun selv har liten forståelse for.

Les også: Fotballfrue slår tilbake mot vektkritikken.

– Jeg fikk en del pepper for å ha lagt ut bikinibildene. Og jeg hadde aldri i min villeste fantasi forestilt meg at det skulle bli så mye styr ut av tre bilder av en jente i bikini, har hun tidligere uttalt til «God kveld Norge».

Vil legge ut flere bikinibilder

Caroline sier hun nekter å la seg stoppe av kritikerne, og vil fortsette å legge ut bikinibilder av seg selv i fremtiden.

Hun bekrefter til «God kveld Norge» at planen er at hun skal være programleder for webserien, og sier hun gleder seg til å ta fatt på oppgaven. Hun hevder at hun selv har et svært sunt og riktig kosthold.

– Å være opptatt av helsa si handler om å ha et sunt forhold til mat, og det er jeg. Folk kommer i alle fasonger, selv er jeg veldig slank. Jeg elsker å lage mat, og liker også å spise mat. Jeg er opptatt av å være sunn og å kose meg samtidig, understreker bloggeren.

Har ikke problemer

Hun er ikke redd for at publikum vil reagere på at nettopp hun, som tidligere har snakket ut om sitt en gang vanskelige forhold til mat, skal fronte helseserien.

– Jeg føler at jeg fikk avkreftet mange av ryktene som oppsto for en tid tilbake, og jeg har snakket mye om det i det siste og har forklart hvordan ting ligger an, så nå føler jeg at folk bør vite at dette ikke er et problem.

Les også: Fotballfrue: – Hadde jeg vært overvektig så hadde jeg blitt hyllet.

Trine Grung, som har hyret inn fotballfruen til oppdraget, mener kritikken rundt Carolines kropp er medieskapt.

– Hadde det vært en overvektig dame, som meg, som hadde stått fram i bikini, så ville folk applaudert, sier Trine, som er lei av at folk kritiserer fotballfruen.

Medieskapt

– Kroppen hennes er det media som velger å fokusere på, jeg fokuserer på kostholdet. Hun er ekstremt veltrent, hun rører ikke sukker, derfor ser hun ut som hun gjør. Se på Olav Tufte. Han er skrapet til beinet, og har en lavere fettprosent enn Caroline. Han er toppidrettsutøver, og hun er også det på sitt område. Hun springer halvannen mil fem til seks ganger i uken, og hun løfter vekter. Det er det ikke mange andre som orker, sier Trine til «God kveld Norge».

Akseptert å være tykk i Norge

Hun hevder at det i dag er akseptert å være feit, og at for kun noen år siden så mange flere mennesker i Norge ut som Caroline.

– Hun er opptatt av lavkarbo mat, og det skal hun få lov til å dyrke på helsematen.no, avslutter Trine.