GRAND PRIX KVELD: Atle og Marianne får seks på terningen for sin rocka look til Lordis «Hard Rock Hallelujah». Se stor bildeserie med alle antrekkene lenger ned i artikkelen.
GRAND PRIX KVELD: Atle og Marianne får seks på terningen for sin rocka look til Lordis «Hard Rock Hallelujah». Se stor bildeserie med alle antrekkene lenger ned i artikkelen.

Grand Prix-kveld i «Skal vi danse»: Her er dommen

Vi kastet terning på antrekkene.

Lørdag var det klart for en ekstra dose paljetter, spraytan og glamour da deltakerne i «Skal vi danse» vrikket, hoppet og danset seg gjennom konkurransens Grand Prix-kveld.

Vi har trillet terning på de ekstravagante antrekkene.

Se dommen, samt en stor bildeserie lenger ned i artikkelen!

Anna Anka og Glenn Jørgen Sandaker:

Anna Anka er en ekte diva, og om noen glir rett inn i Eurovision-estetikken så er det henne.Det ser litt ut som inspirasjonen er hentet fra den lille havfruen, en figur fra Jungelboken eller Tarzans Jane. Fargeskalaen er jo definitivt riktig for årstiden, men om det helt matcher Diva-låtens innhold og Grand Prix-temaet, er vi ikke helt sikre på. Vi hadde ikke trodd vi skulle si dette, men det kunne nesten vært enda litt mer glamour!
Terningkast: 3

LES OGSÅ: Alt om «Skal vi danse»

Kari Traa og Egor Filipenko:

Kari er en ordentlig sprudlejente, og hun stiller i et ekte Grand Prix-antrekk, som imidlertid gir mer assoiasjoner til flere østeuropeiske bidrag fra 90-tallet enn til slagerdronningen Carola og «Fångad av en Stormvind». Men glitter og stas er det, og et pluss for at Egor ikke helt ulik Ketil Stokkan fra hans GP-karriere, selv om dressen i cerise og sort kanskje ble litt for voldsomt ved siden av Karis korte kjole?
Terningkast: 3

 

Noman Mubashir og Nadya Khamitskaya:

Oj, for en fargebombe. Mange vil kanskje si at dette var litt for mye av det gode, men med tanke på den opprinnelige stylingen til «Making Your Mind Up» i 1981, ble dette spoton. At Nadya gjør et nummer av kjolestrippingen, er bare gøy i denne type dans. Gult og grønt har aldri sett

LITT TRAVOLTA: Lars Bohinen stilte i lilla skjorte og 70-tallsparykk
  for anledningen . (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
LITT TRAVOLTA: Lars Bohinen stilte i lilla skjorte og 70-tallsparykk for anledningen . (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
bedre ut sammen!
Terningkast: 5

Lars Bohinen og Alexandra Kakurina:

Oj, oj. Dette ble kanskje litt vel teatralsk. Kontrasten til übernaturlige Anita Skorgan som fremfører sangen «Oliver» i Grand Prix kunne ikke vært større. Lars og Alexandra matcher hverandre til en viss grad, med ulike nyanser av lilla. Men uttrykket ble mer Saturday Night Fever enn Eurovision.
Terningkast 3

Atle Pettersen og Marianne Sandaker:

Aftenens helklaff! Her passer attitude, antrekk og låta «Hard Rock Hallelujah» perfekt sammen. Atles hardrockstil mot Mariannes nesten bondage-inspirerte kjole løfter nummeret til et nivå for seg hittil i «Skal vi Danse».
Terningkast: 6

LES OGSÅ: Atle: Idag klaffet alt

TØFFING: Atle Pettersen fikk virkelig frem rockeren i seg under
  kveldens sending. (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
TØFFING: Atle Pettersen fikk virkelig frem rockeren i seg under kveldens sending. (Foto: Glenn Svendsen, © ps)

Stella Mwangi og Asmund Grinaker:

Under 50-tallskvelden gikk Stella til topps med sitt røde og sorte antrekk. Denne gangen fikk vi se et sensuelt nummer med god korrespondanse mellom Asmund og Stellas antrekk. Morsom vri at det er han som blir til Sandra Kim under dansen til sistnevntes 86-vinner «J’aime la vie». Kanskje i overkant mye volanger i Stellas skjørt, men kjolen som helhet passer hennes sprudlende personlighet.
Terningkast: 4

Rune Larsen og Olga Divakova:

Rune og Olgas antrekk passer bra sammen, men det blir litt rart med så mange 70-tallsreferanser til en 80-tallslåt. Slengbukser, satengskjorte og trikot hadde vært supert om låta var Waterloo, men kanskje ikke til «Diggi-loo Diggi-ley». Gullskoene passer imidlertid perfekt!
Terningkast: 4