Vinn på minuttet (Foto: Silje Marie S. Johnsen/Rubicon TV/TV 2)
Vinn på minuttet (Foto: Silje Marie S. Johnsen/Rubicon TV/TV 2)

Marlon fortsetter millionjakten

Marlon sleit litt i forrige ukes «Vinn på minuttet». Nå skal han fortsette med bare ett liv igjen.

«Vinn på minuttet» er et program som stort sett handler om tull og tøys, men i motsetning til «vanlig» tull og tøys handler det om ganske så fete pengepremier. Opptil én million kroner kan heldige - og selvfølgelig dyktige – deltakere få med seg ut av studio.

Marlon fortsetter

Forrige uke så vi at Marlon Malabanan (22) fra Oslo kom seg gjennom tre oppgaver. Han strevde en del med oppgavene, så han starter dagens program med kun ett av tre liv igjen. Og skal den blide kokken fra Den norske opera ha noen sjanse til å komme seg videre, må han ha full klaff fra første stund.

Første oppgave for Marlon blir «Appelsinpressa». I denne øvelsen skal deltakeren bruke knærne som en slags appelsinpresse, men det skal ikke dryppe en dråpe med juice. Tre appelsiner skal fraktes fra utgangspunktet, kun ved hjelp av knærne, og deretter slippes oppi tre skåler. Lykkes han ikke, kan det føre til eliminering.

Se smakebit fra kommende program øverst i saken!

Vil kjøpe motorsykkel

Vi møter også 19 år gamle Victoria Johansen fra Fredrikstad. Hun er for tiden lærling innenfor «maskin og mek.», og karakteriserer seg som ei guttejente. Kanskje ikke så rart når hun er vokst opp som eneste jente i en søskenflokk på sju.

Om det skulle bli gevinst på Victoria, går mye av pengene til reise og noe til shopping. Vinner hun nok, kjøper hun motorsykkel, mens resten går til leilighet.

Les også: Her kaster hun brødskiver for å vinne en million

Men om det skal bli gevinst, må hun gjennom en rekke utfordringer. Første oppgave er kalt «Filledukke». I denne utfordringen skal deltakeren spenne fast fire skrittellere på armer og bein, for så å slippe seg løs. Med en mengde strategier til disposisjon, inklusiv Fugledansen, må deltakeren oppnå minst 500 bevegelser i løpet av minuttet hun har til rådighet.

Og helt til slutt i programmet møter vi 37-åringen Tom Werner Buskum fra Fluberg i Søndre Land. Tom er en mann med mange talenter, blant annet er han tidligere norgesmester både i kung fu og i mobiltelefonkasting. Om han har talent for «Vinn på minuttet»-øvelsene også, ser du på TV 2 i kveld klokken 20.00.

Vil du spille hjemme? Klikk her!

Se «Vinn på minuttet» onsdag klokken 20.00 på TV 2!