l word
l word

Skuespiller kastet av fly etter lesbisk klining

Fikk beskjed om at "dette er et familieorientert flyselskap".

«L-Word»-stjernen Leisha Hailey trodde ikke sine egne ører da hun ble bedt om å forlate et fly, etter å ha kysset kjæresten Nina Garduno.

Fordomsfullt

I en rekke meldinger på nettstedet Twitter raser stjernen over det hun oppfatter som fordomsfull urettferdighet, skriver Hollywood Reporter.

– Southwest Airlines har diskriminert meg. Flyvertinnen fortalte meg at dette var et familieorientert flyselskap, og at kyssing derfor ikke var greit.

Ble sinna

Hayley følte seg tråkket på etter å ha fått denne beskjeden, og en krangel oppsto. Det hele endte med at hun og kjæresten ble eskortert av flyet.

– Jeg forlanger en unnskyldning fra Southwest Airlines og pengene tilbake. Hat har ingenting med å være familieorientert. Jeg kommer aldri til å fly med dem igjen, smalt det fra skuespilleren på Twitter.

Ikke lenge etterpå kom det en melding fra flyselskapet.

Oppførsel, ikke kjønn

– De første rapportene vi fikk inn, forteller om en rekke klager fra passasjerer på oppførsel som de mente var påtrengende. Vårt crew, som har ansvaret for at alle passasjerene på våre flyvinger trives, konfronterte de aktuelle passasjerene kun på grunn av oppførselen deres, og ikke på grunn av kjønn.

– Samtalen ble etter hvert så opphetet, at vi anså det som best å avslutte den på bakken og ikke i flyet. Vi beklager alle omstendigheter som gjør at våre passasjerer ikke trives på Southwest, og jobber gjerne med passasjerene som var involvert i denne saken og vil også få lov til å be om unnskyldning for ikke å ha innfridd deres forventninger til oss, het det i meldingen.