jaktensvein5 (Foto: TV 2)
jaktensvein5 (Foto: TV 2)

Frier ante ikke at hun skulle være med i «Jakten på kjærligheten»

– Jeg fikk helt hakeslipp.

Christine Siljedal Arnesen er en av frierne som ble plukket ut til å speeddate TV-bonde Svein Bøylestad. Det ante 24-åringen selv lite om da hun plutselig fikk en telefon fra TV 2.

– Visste ingenting

Hun ble nemlig påmeldt av en nær venninne.

– Jeg visste ikke at hun hadde meldt meg på. Så det var spennende da de ringte, for jeg var på ferie i Portugal, forteller hun til «God kveld Norge».

Christine ble mildt sagt tatt på sengen da hun fikk vite at hun var plukket ut til programmet.

– Jeg hadde lekt litt med tanken og syntes han var veldig kjekk. Men da de ringte og sa jeg var plukket ut, fikk jeg helt hakeslipp.

– Jeg tenkte «Oi, hva skjer nå? Skal jeg treffe ham?» For det første er dating skummelt i utgangspunktet, og med kameraene i tillegg ble det ekstra skummelt, sier hun.

Les også: Jakten-Roar: – Aldri mer speeddate!

– Har ikke lest brevet

Christine tenkte noe betenkningstid da hun fikk den plutselige telefonen, men så bestemte hun seg for at hun ville bli bedre kjent med Svein.

Men hva som står i brevet som tydeligvis fanget bondens interesse, det vet hun ikke.

Jeg har absolutt ikke peiling på hva som står i det brevet, så jeg gleder meg veldig til å lese det, sier hun lattermildt.

Venninnen som meldte på Christine, skal gifte seg til neste sommer. Hun hadde en god grunn til å melde Christine på kjærlighetsjakten.

– Hun håper jeg skal komme med en date i bryllupet.

Nå håper Christine at hun kan få bli bedre kjent med Svein.

Les også: Jakten-Svein fikk frierbrev fra Thailand

550738