svein1 (Foto: TV 2)
svein1 (Foto: TV 2)

Jakten-Svein: – Det strømmer inn med henvendelser fra flotte damer

Mange er interessert i å bli kjent med TV-bonden.

«Jakten på kjærligheten»-bonden Svein har rukket å bli svært populær etter at han dukket opp på skjermen i det populære TV 2-programmet.

Ikke bare fikk han 84 brev fra jenter som ønsker å bli bedre kjent med ham – Også ved siden av programmet har det strømmet inn med henvendelser.

– Det har vært veldig mye positive tilbakemeldinger, og det er jo fint. Jeg setter veldig pris på det, sier Svein til «God kveld Norge».

Les også: Jakten-Svein fikk frierbrev fra Thailand

– Overveldende

Det er ikke bare familie og kjent som henvender seg til Svein om dagen. En rekke flotte jenter tar kontakt med bonden via tekstmeldinger og Facebook.

– Ja, det har vært en relativt overveldende respons på Facebook og sånt ... Det er jo veldig spesielt når det hver dag strømmer inn med nye henvendelser fra flotte jenter som ønsker å ta kontakt. Det er jo veldig spesielt, men på sitt vis også gøy, sier han.

Les også: – Trodde det var tull da TV 2 ringte

– Svarer høflig

Men i og med at Svein er med i «Jakten på kjærligheten» for å finne den store kjærligheten, lar han alle henvendelser ligge.

– Nå er jeg jo med i programmet, så jeg går jo fullt inn for det. Og jeg har jo fått litt sånn standardsvar på hva man kan si, og hvordan man skal behandle det. Jeg liker å takke for at de tar kontakt, men jeg kan ikke ha noe mer kontakt med de slik situasjonen er nå, og dermed forteller jeg dem det på en grei måte, sier han.

550738